Çayırova Devlet Hastanesi inşaatının temel betonu serildi
Gündem, 03 Kasım 2025 10:29Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Çayırovalı ilçe sakinlerinin en büyük hayalleri arasında yer alan Çayırova Devlet Hastanesi’ne çalışmalar tüm hızıyla devam ediliyor. Hastane inşaatında, temel beton serimi gerçekleştiriliyor.
Göreve geldiği günden bu yana Çayırova’nın en büyük hayali olan devlet hastanesini ilçeye kazandırmak adına büyük gayret sarf eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, devlet hastanesi şantiye alanında temel beton dökümünü sırasında incelemelerde bulundu. Çalışmaların büyük bir hızla devam ettiği ve gerçekleştirilen temel demir bağlama imalatlarının tamamlandığı alanda temel beton serimi yapılan hastane inşaatında, hafta sonu 2 bin 300 metre kare alana 1.30 metre yüksekliğinde 2 bin 900 metreküp beton serimi gerçekleştirildi. Yapılan çalışmayla birlikte, hastane inşaatının tüm temel betonunun yüzde 30’unun serimi yapılmış oldu. Aynı zamanda istinat duvarı, beton serimi yapılan alan haricinde kalan alanlarda temel demir bağlama çalışmaları ve gro beton serimi çalışmaları devam eden Çayırova Devlet Hastanesi şantiye alanında yetkililerden bilgi alan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, açıklamalarda bulundu.
.gif)
“TEMELİN BETONUNU DÖKÜYORUZ”
“Çayırova Devlet Hastanemizin temel betonunu dökmeye başladık. Bu günleri bizlere nasip eden rabbimize sonsuz hamdolsun” diyen Başkan Çiftçi, şunları aktardı; “Değerli Çayırovalı kardeşlerim, bildiğiniz gibi Çayırova Devlet Hastanemizin inşaatını hızlı bir şekilde yapıyoruz. Daha birkaç gün önce demirini bağladığımız temelin, betonunu döküyoruz. İnşallah Çayırovalı kardeşlerimizin de burada şifa bulacağı bir hastane inşaatını tamamlayacağız.”
200 YATAKLI OLARAK PLANLANDI
Taban alanı 8 bin 700 metrekare ve yapı inşaat alanı 45 bin 518 metrekare olan Çayırova Devlet Hastanesi, 200 yataklı olarak planlandı. 51 yoğun bakım yatağı, 75 poliklinik, 6 ameliyathane, doğumhaneler, 26 acil müşahede yatağı, 8 diyaliz ünitesi ve deprem izolatörlü olarak yapılacak.
Gündem, 03 Kasım 2025 10:29
Yorumlar (0)
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
