Kocaeli Erzurumlular Derneği şampiyon oldu!
Spor, 02 Kasım 2025 07:51Kocaeli’nin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Erzurumlular Derneği, hem sahada hem toplumda fark yaratıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Hemşeri Dernekleri Futbol Turnuvası, bu yıl da kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Turnuvanın final karşılaşmasında Kocaeli Erzurumlular Derneği ile Kastamonulular Derneği karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan final maçında rakibini penaltılarla mağlup eden Kocaeli Erzurumlular Derneği, turnuvanın şampiyonu olarak kupayı müzesine götürdü.
Kocaeli’deki hemşeri dernekleri arasında örnek çalışmalarıyla dikkat çeken, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle takdir toplayan Kocaeli Erzurumlular Derneği, Başkan Avni Gözütok liderliğinde adeta şehrin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri haline geldi. Dernek, sadece kültürel etkinliklerde değil, sporda da birlik ve dayanışma örneği sergileyerek başarısını taçlandırdı.
Final maçında tribünleri dolduran çok sayıda Erzurumlu, takımlarına büyük destek verdi. Mücadele boyunca fair-play ruhu içinde oynayan Kocaeli Erzurumlular Derneği futbol takımı, turnuvanın en centilmen ekiplerinden biri olarak da öne çıktı.
Kupayı kaldırmanın gururunu yaşayan Dernek Başkanı Avni Gözütok, turnuva sonrası yaptığı açıklamada duygularını şu sözlerle dile getirdi:
.gif)
“Futbolcularımı yürekten kutluyorum. Turnuva boyunca büyük bir centilmenlik örneği gösterdiler ve başarıyla şampiyon oldular. Biz, bugüne kadar sadece dernek olarak değil, aynı zamanda kültürümüzü, dayanışmamızı ve kardeşliğimizi yaşatmak adına pek çok faaliyete imza attık. Bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Doğduğumuz yeri, doyduğumuz yerde en güzel şekilde temsil ediyoruz. Bu güzel organizasyonda emeği geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”
Kocaeli Erzurumlular Derneği, sadece hemşerilerinin bir araya geldiği bir çatı değil; aynı zamanda kültürel değerlerin, dostluğun ve kardeşliğin yaşatıldığı güçlü bir topluluk olarak biliniyor. Dernek, yıl boyunca sosyal yardımlardan kültürel etkinliklere, gençlere yönelik projelerden sanatsal faaliyetlere kadar pek çok alanda aktif çalışmalar yürütüyor.
Kupa töreninde büyük sevinç yaşayan Erzurumlular, başarılarını hep birlikte kutladı. Renkli görüntülere sahne olan törende “Erzurumspor Marşı” ve yöresel ezgiler eşliğinde halaylar çekil
Spor, 02 Kasım 2025 07:51
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
