Çayırova Spor Lisesi inşaatı hızla devam ediyor
Spor, 01 Kasım 2025 20:51Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye spor ve eğitim alanında sınıf atlatacak prestijli projelerden olan Çayırova Spor Lisesi’nin inşaatını yerinde inceledi. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Gençlerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.
Çayırova’nın yarınlarına büyük hizmet verecek ve ilçenin spor ile eğitim altyapısına sınıf atlatacak projelerden olan Çayırova Spor Lisesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Yurt ve derslik binasında kaba inşaatın tamamlandığı, bununla birlikte spor salonu ve spor sahası yapımının da süratle devam ettiği projeyi yerinde inceleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bugün Çayırova Spor Lisesi inşaat şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 21 bin metrekare kapalı alan olarak inşa edilecek, 24 derslik, bin 500 kişilik kapalı spor salonu, futbol ve basketbol sahalarıyla birlikte 150 kişilik kız öğrenci, 150 kişilik erkek öğrenci olmak üzere 300 öğrencinin konaklayabileceği yurdu bulunacak spor lisesi, Çayırova’ya büyük bir katma değer sağlayacak.
.gif)
ÇAYIROVA’MIZA YAKIŞAN PROJE
Şantiye alanına yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Bu proje bir gurur kaynağı, çocuklarımızın, özellikle gençlerimizin güzel vakit geçireceği, ayrılmak istemeyeceği, derslerini gerçekten verimli kılacak bir proje ve tasarım oldu. Çok modern ve Çayırova’mıza yakışan, ülkemize yakışan bir proje oldu. Biz her zaman gençlerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor diyoruz. Bu proje de onun uygulaması olmuş oldu” dedi.
BÜYÜK KATKILAR SUNACAK
Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan ve Türkiye’de alanında sayılı liselerden biri olarak inşa edilen Spor Lisesi, modern mimarisiyle de dikkat çekiyor. Özenle hazırlanan projede, öğrenciler için her şey düşünüldü. En kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanan spor lisesi, 21 bin metrekare alanda 24 derslikten oluşacak. Okul kampüsünde ayrıca bin 500 kişilik bir kapalı spor salonu, 150 kız öğrenci, 150 erkek öğrenci olmak üzere 300 öğrenciye yatılı hizmet verebilecek yurt ile futbol ve basketbol sahaları da yer alacak. Sadece bölgeden değil tüm ülkeden seçkin öğrenciler için de tercih noktası olacak spor lisesi, ilçenin hem eğitim hem de spor altyapısına büyük katkılar sunacak.
Spor, 01 Kasım 2025 20:51
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
