İGSAŞ, bayilerin tüm iş süreçlerini dijital ortama taşıyor
İş Dünyası, 31 Ekim 2025 11:07Yıldızlar Yatırım Holding bünyesinde faaliyet gösteren İGSAŞ, gübre sektöründe bir ilke imza atarak bayilerin tüm iş süreçlerini İGSAŞ Connect mobil uygulamasıyla dijital ortama taşıyor. Uygulama, bayi operasyonlarında hız, erişilebilirlik ve verimlilik sağlarken müşteri deneyimini de yeni bir boyuta taşıyor.
Yıldızlar Yatırım Holding iştiraki olan Türkiye gübre sektörünün öncü şirketlerinden İGSAŞ, bayi operasyon süreçlerinde verimliliği artırmak ve dijital müşteri deneyimini güçlendirmek amacıyla İGSAŞ Connect mobil uygulamasını devreye aldı. Bayilerin siparişten sevkiyata, ödemeden kampanya takibine kadar tüm iş süreçlerini dijitalleştiren uygulama, bu süreçlerin tek bir platform üzerinden yönetilmesini sağlıyor.
Gübre sektöründe bir ilk olan İGSAŞ Connect ile bayiler yer ve zaman fark etmeksizin tek tuşla sipariş oluşturabiliyor, faturalarına anında erişip ödemelerini kolayca yapabiliyor. Ayrıca tüm kampanya, bildirim ve duyuruları uygulama üzerinden anlık olarak takip edilebiliyorlar. Uygulama, manuel süreçleri ortadan kaldırarak operasyonel verimlilik sağlarken; anlık finansal risk takibi, dijital sözleşme süreçleri ve kişiselleştirilmiş bildirimlerle bayi deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.
.gif)
Dijitalleşmeyi sadece teknolojik bir gereklilik değil aynı zamanda bayi ve müşteri deneyimini güçlendiren stratejik bir yatırım alanı olarak gördükleri söyleyen İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, “İGSAŞ Connect de bu vizyonumuzun bir yansıması. İGSAŞ Connect ile iş ortaklarımızın tüm operasyonlarını daha şeffaf, hızlı ve erişilebilir hale getiriyoruz. Bu uygulamayla sadece operasyonel verimliliği değil, paydaşlarımızla kurduğumuz iş birliğini de yeniden tanımlıyoruz. Önümüzdeki dönemde de bayi ve müşteri deneyimini güçlendiren yenilikçi yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Müşteri deneyimini sürekli iyileştirmek için veriye dayalı ve çevik çözümler geliştirdiklerini belirten İGSAŞ Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Direktörü Ertuğrul Aktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “İGSAŞ Connect, bu çalışmalarımızın somut bir sonucu olarak doğdu. Uygulama sayesinde bayi operasyonlarımızı dijital ortama taşıyarak hem etkileşimi hem de erişilebilirliği güçlendirdik. Bunun yanı sıra Salesforce entegrasyonu sayesinde bayilerimizin tüm işlemlerini ve geri bildirimlerini müşteri kartlarına eş zamanlı olarak işliyoruz. Bu sistem, geçmiş verileri aktivite bazında kayıt altına almamızı ve müşteri ihtiyaçlarını daha doğru analiz etmemizi sağlıyor. Böylece müşteri ihtiyaçlarına yönelik daha hızlı ve doğru çözümler geliştirebiliyoruz.”
İş Dünyası, 31 Ekim 2025 11:07
Yorumlar (0)
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
Sarıdoğan: Engelliler için farkındalık ve çözüm günü olmalı
Başkan Gökçe’den yeni EYDEM müjdesi!
Rallide 2025’in 7’inci ve son yarışı Kocaeli’de
Hürriyet: Sizin gibi insanların ölümüne sebep olmadık!
Zeytinoğlu enflasyon verilerini değerlendirdi: Üretim maliyetleri açısından olumlu bir gelişme
AKP’de milliyetçi tabanı kaybetme kaygısı
Büyükakın, Dilovası faciasında ihmali olan yöneticilerle ilgili açıklama yapmalı
İktidar Suriye’deki Alevi katliamlarına sessiz kalarak suça ortak oluyor
Büyükakın: Gelecek, iyi eğitilmiş gençlerde
Eftal Turizm’den KOTO üyelerine indirim
