Gebze’de SANTEK sanayi ve teknoloji iş birliği buluşması
Gündem, 22 Ekim 2025 11:17Kocaeli Valiliği, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE), Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Gebze Organize Sanayi Bölgesi iş birliği ile düzenlenen SANTEK Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Buluşması, Vali İlhami Aktaş’ın katılımıyla gerçekleşti.
Sanayi ile üniversite iş birliğini güçlendirmek, yeni teknolojik gelişmeleri ve destek mekanizmalarını paylaşmak amacıyla Gebze Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde düzenlenen programa; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Sınırcı, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, sanayi kuruluşlarının temsilcileri ve akademisyenler katıldı.
.jpeg)
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla programda, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Sınırcı ve Vali İlhami Aktaş hitaplarda bulundular.
Açılış konuşmalarının ardından “Sanayide Yapay Zekâ ve Dijital Dönüşüm Uygulamaları”, “Yapay Zekâ İle Dönüşen Sanayi: Geleceğin Üretim Kültürü”, “Yeni Yatırım Teşvik Sistemi ve Güncel Destek Çağrıları”, “Kalite Yönetimi ve Sertifikasyon Süreçleri”, “Üniversite–Sanayi İş birliği Kapsamında Laboratuvar, Eğitim ve Proje Destekleri” ile “Sanayi Alanında Nitelikli İstihdam ve Staj Fırsatları” başlıklı sunumlar gerçekleştirildi.
Sanayi ve teknoloji alanında Kocaeli’nin sahip olduğu potansiyeli ve gelecek vizyonunu değerlendirildiği toplantı; sektörde çalışmalarını yürüten katılımcıların görüş ve düşüncelerinin paylaşıldığı, karşılıklı istişarelerin yapıldığı soru-cevap bölümü ile devam ederek günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Gündem, 22 Ekim 2025 11:17
Yorumlar (0)
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
Sarıdoğan: Engelliler için farkındalık ve çözüm günü olmalı
Başkan Gökçe’den yeni EYDEM müjdesi!
Rallide 2025’in 7’inci ve son yarışı Kocaeli’de
Hürriyet: Sizin gibi insanların ölümüne sebep olmadık!
Zeytinoğlu enflasyon verilerini değerlendirdi: Üretim maliyetleri açısından olumlu bir gelişme
AKP’de milliyetçi tabanı kaybetme kaygısı
Büyükakın, Dilovası faciasında ihmali olan yöneticilerle ilgili açıklama yapmalı
İktidar Suriye’deki Alevi katliamlarına sessiz kalarak suça ortak oluyor
Büyükakın: Gelecek, iyi eğitilmiş gençlerde
