Körfez Kent Konseyi’nden siyasi parti turu
Gündem, 08 Ekim 2025 16:36Körfez Kent Konseyi Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede yürütülecek çalışmalarda iş birliği ve istişare kültürünü güçlendirmek amacıyla siyasi parti ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda ilk olarak AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nı, ardından Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Kent Konseyi heyeti, ilçenin geleceğine dair önemli mesajlar verdi.
İLK ZİYARET AK PARTİ’YE
Konsey Başkanı Ahmet Önal ve yönetimi, ziyaret programı kapsamında ilk olarak AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede, kentte ortak akılla yürütülecek projelerin önemi vurgulandı ve yerel yönetim, sivil toplum ve siyasi partiler arasında kurulacak güçlü iş birliklerinin Körfez’in gelişimine önemli katkılar sunacağı ifade edildi.
ÖNAL’DAN HEDİYE KİTAP
Gerçekleşen buluşmada karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Körfez Kent Konseyi’nin önümüzdeki dönem yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi de paylaşıldı. Ziyaretin sonunda Kent Konseyi Başkanı Ahmet Önal, İlçe Başkanı Nurettin Okudan’a “Aşk Türk Türkiye” adlı kitabı hediye etti. Samimi bir atmosferde geçen buluşma, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.
.gif)
İKİNCİ DURAK SAADET PARTİSİ
Kent Konseyi heyetinin bir sonraki durağı, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ve yönetimiyle gerçekleştirilen görüşmede ilçeye yönelik vizyon çalışmaları masaya yatırıldı.İlçede tüm toplumsal paydaşların bir arada hareket etmesinin gerekliliğine dikkat çekilen görüşmede, istişare kültürünün kurumsal yapılar arasındaki diyaloğu güçlendirdiği vurgulandı. Körfez’in geleceğine yönelik projelerde birlik ve dayanışmanın esas alınması gerektiği yönünde ortak görüş bildirildi.
“KÖRFEZ BİZİM ORTAK PAYDAMIZ”
Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Kent Konseyi Başkanı Ahmet Önal, amaçlarının siyasi görüş fark etmeksizin tüm kesimlerle iş birliği içinde çalışmak olduğunu belirtti. Önal, “Körfez hepimizin ortak paydası. Siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek odalarımızla birlikte yol yürürsek, kentimize değer katacak güçlü adımlar atabiliriz. Bu ziyaretler, ortak akıl ve katılımcılık temelinde atılmış önemli adımlardır” dedi. İlçe başkanları Nurettin Okudan ve Mehmet Ali Tahtalı da ziyaretler dolayısıyla Başkan Ahmet Önal ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Her iki ziyaret de samimi bir atmosferde gerçekleşirken, karşılıklı teşekkürler ve iyi dileklerle sona erdi.
Gündem, 08 Ekim 2025 16:36
Yorumlar (0)
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
