Körfez Kent Konseyi’nden siyasi parti turu
Gündem, 08 Ekim 2025 19:40Körfez Kent Konseyi Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede yürütülecek çalışmalarda iş birliği ve istişare kültürünü güçlendirmek amacıyla siyasi parti ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda ilk olarak AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nı, ardından Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Kent Konseyi heyeti, ilçenin geleceğine dair önemli mesajlar verdi.
İLK ZİYARET AK PARTİ’YE
Konsey Başkanı Ahmet Önal ve yönetimi, ziyaret programı kapsamında ilk olarak AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede, kentte ortak akılla yürütülecek projelerin önemi vurgulandı ve yerel yönetim, sivil toplum ve siyasi partiler arasında kurulacak güçlü iş birliklerinin Körfez’in gelişimine önemli katkılar sunacağı ifade edildi.
ÖNAL’DAN HEDİYE KİTAP
Gerçekleşen buluşmada karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Körfez Kent Konseyi’nin önümüzdeki dönem yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi de paylaşıldı. Ziyaretin sonunda Kent Konseyi Başkanı Ahmet Önal, İlçe Başkanı Nurettin Okudan’a “Aşk Türk Türkiye” adlı kitabı hediye etti. Samimi bir atmosferde geçen buluşma, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.
.gif)
İKİNCİ DURAK SAADET PARTİSİ
Kent Konseyi heyetinin bir sonraki durağı, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ve yönetimiyle gerçekleştirilen görüşmede ilçeye yönelik vizyon çalışmaları masaya yatırıldı.İlçede tüm toplumsal paydaşların bir arada hareket etmesinin gerekliliğine dikkat çekilen görüşmede, istişare kültürünün kurumsal yapılar arasındaki diyaloğu güçlendirdiği vurgulandı. Körfez’in geleceğine yönelik projelerde birlik ve dayanışmanın esas alınması gerektiği yönünde ortak görüş bildirildi.
“KÖRFEZ BİZİM ORTAK PAYDAMIZ”
Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Kent Konseyi Başkanı Ahmet Önal, amaçlarının siyasi görüş fark etmeksizin tüm kesimlerle iş birliği içinde çalışmak olduğunu belirtti. Önal, “Körfez hepimizin ortak paydası. Siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek odalarımızla birlikte yol yürürsek, kentimize değer katacak güçlü adımlar atabiliriz. Bu ziyaretler, ortak akıl ve katılımcılık temelinde atılmış önemli adımlardır” dedi. İlçe başkanları Nurettin Okudan ve Mehmet Ali Tahtalı da ziyaretler dolayısıyla Başkan Ahmet Önal ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Her iki ziyaret de samimi bir atmosferde gerçekleşirken, karşılıklı teşekkürler ve iyi dileklerle sona erdi.
Gündem, 08 Ekim 2025 19:40
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
