KOTO Başkanı Bulut, Lastik-İş yöneticilerini ağırladı
İş Dünyası, 03 Ekim 2025 03:02Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, sendikanın uluslararası üst örgütü IndustriALL Küresel Sendika’nın Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan, Otomotiv Direktörü Georg Leutert, Proje Koordinatörü Zeynep Ekin Aklar, Almanya Sektörel Diyalog Proje Müdürü Ann-Kathrin Schewe ve Lastik-İş Sendikası Uluslararası İlişkiler Uzmanı Cemal Hoşver, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
ALMAN TEDARİK ZİNCİRLERİ YASASI
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Efe, Hızır Fatih Sarıoğlu, Yıldırım Yılmaz ve Oda Genel Sekreteri Mert Anlıpak ile birlikte ev sahipliği yaptığı görüşmede, Görüşmede, Alman Tedarik Zincirleri Yasası’nın Türkiye’ye etkileri ile uluslararası işbirliği olanakları masaya yatırıldı.
EN FAZLA TİCARET ALMANYA İLE
KOTO Başkanı Necmi Bulut görüşmede, Kocaeli ekonomisine dair verileri paylaşarak, “Kocaeli’nin en fazla ihracat yaptığı ülkelerin başında Almanya geliyor. Almanya ile ihracatımızın kesintisiz devam etmesi ve daha da geliştirilmesi, bölgemiz ve ülkemiz açısından kritik önem taşıyor. Alman Tedarik Zincirleri Yasası, ihracatçılarımızın uluslararası standartlara uyum sağlamasını zorunlu kılıyor. Biz de KOTO olarak üyelerimizin bu yasaya tam uyumu ve Almanya ile ticari ilişkilerimizin güçlenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu görüşme, üyelerimizin uyum süreçlerinde yol gösterici nitelikte olacak” ifadelerini kullandı.
İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİNE VURGU
Ev sahipliği dolayısıyla Kocaeli Ticaret Odası’na teşekkür eden Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan, Almanya-Türkiye arasındaki endüstri ilişkilerinde işbirliğinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, uluslararası işbirliğinin işçi haklarının korunması ve geliştirilmesine önemli katkılar sunacağını vurguladı.
İş Dünyası, 03 Ekim 2025 03:02
Yorumlar (0)
İzmitli esnafa iyi haber!
Temmuz'da emekli maaşına zam yapılacak mı?
Derince’de binlerce kişi aynı sofrada buluştu
İşte Kocaeli’de alınan bayram tedbirleri
Başkan Ömeroğlu’ndan Kadir Gecesi mesajı
Arapça İstiklal Marşı'na soruşturma
Belsa önünde dev iftar sofrası kurulacak! Tüm İzmitliler davetli
Bu bir yoksulluk cinayetidir
KSO Başkanı Dr. Zeytinoğlu’ndan denk bütçe çıkışı!
AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz
Kocaeli’de Muşluların artık bir derneği var!
KOTSİAD’ın iftarı iş dünyasını bir araya getirdi
Kocaeli vekili Kanko tartışma yaratan dilekçeyi TBMM gündemine taşıdı
Çayırova’da temizlik mesaisi
AKP'li iş insanını eleştirdi, hapse atıldı
Başkan Ölmez’den Kadir Gecesi mesajı
Kartepe Belediyesi yetkilileri bu parka müdahale eder mi?
İzmit Belediyesi, Yahya Kaptan’da da iftar sofrası kurdu
Başkan Söğüt: Kadir Gecesi, gönüllerimizi birleştiren müstesna bir gecedir
Ankara-İstanbul arasında 6 ek YHT seferi
Gölcük Değirmendere’deki kayık çekek yeri 16 kamera ile izleniyor!
İş insanı Şükrü Bayram, Akça Koca Platformu’nu iftarda ağırladı
GTO Başkanı Aslantaş meslek lisesindeki üretim odaklı çalışmayı yerinde inceledi
AKP’liler iftarda salona sığmadı
Bu caddede lamba var, ışık yok!
Tarım ürünlerinde artış durmuyor
Artık yorulmuşlardır, eskimişlerdir
Tramvay hattında 6 durağın tabelası asıldı
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Var mısın?
En kanlı cümle mezhep kavgası
Buna özensiz iş yapmak denir!
Bahçeli'nin sağ kolu Feti Yıldız ne demek istedi?
İşte yeni Türkiye! Konuşmak suç oldu
Piyasalar o güne odaklandı!
MHP’de büyük buluşma!
Yüksekte çalışma eğitimi
Tarikatlar okullarda cirit atıyor!
Vali Aktaş’tan Kadir Gecesi mesajı
Buradan önce bakan yürüsün!
