KSO performans ödülleri ile ilgili başvurular uzatıldı
İş Dünyası, 23 Eylul 2025 13:03KSO Sürdürülebilir Performans Ödüllerine başvurular devam ediyor. Organizasyona katılmak isteyen firmalar için son başvuru tarihi 24 Ekim 2025 tarihine kadar uzatıldı
KSO Sürdürülebilir Performans Ödüllerine başvurular devam ediyor. Organizasyona başvuru süresi 24 Ekim 2025 tarihine kadar uzatıldı. Kocaeli Sanayi Odası Sürdürülebilir Performans Ödülleri organizasyonun amacı; sürdürülebilir kalkınma araçları çerçevesinde; finansal faktörler kadar çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim faktörlerini de çalışmalarına başarıyla entegre edebilen firmalarımızı teşvik etmek ve sanayide sürdürülebilirlik bilincinin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmaktır.
7 ANA KRİTER
KSO Sürdürülebilir Performans Ödülleri’ne; Marmara bölgesinde yer alan ve imalat sanayinde en az 3 yıldır faaliyet gösteren işletmeler başvurabilecek. Jüri değerlendirmesi sonunda KOBİ ve Büyük İşletme olmak üzere iki ayrı kategoride 1., 2., ve 3.lük ödüllerinin sahipleri belirlenecektir. Buna ek olarak da tüm kriterlerde fark yaratmayı başarabilen bir işletmeye “Mükemmeliyet Ödülü” verilecek. Organizasyona katılan firmalar; Finansal ve Operasyonel Performans ile Sürdürülebilirlik başlıkları altında; Finansal Performans, Dış Ticaret, Operasyonel Verimlilik, İnsan Kaynakları ve İstihdam, ESG (çevresel, sosyal, yönetişim), Dijitalleşme, Ar-Ge ve İnovasyon olmak üzere 7 ana kriterde değerlendirileceklerdir.
ÇÖZÜM ORTAKLARI
Organizasyonun Çözüm Ortakları; Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV), Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), PwC Türkiye, Trasta ESG, MEXT Teknoloji Merkezi, Veribis, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi ve BloombergHT. Organizasyona başvuruda bulunmak isteyen firmalar, www.ksosurdurulebilirlik.org web adresi üzerinden başvuru anketini doldurabilirler. Bu çalışmaya başvuran firmalar hem rekabetçi sürdürülebilirlik yetkinliklerini gözden geçirme hem de marka itibarını artırma fırsatı yakalayacaklardır. Ayrıca, tüm katılımcı firmalara PwC Türkiye ve Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. iş birliği ile hazırlanan Geri Bildirim Raporları gönderilecek. Firmalar bu rapor ile iyileştirmeye açık alanlarını görebilecekler ve eksikliklerini giderme imkanı bulabilecekler.
BAŞVURU VE BİLGİ İÇİN
Son başvuru tarihi 24 Ekim 2025 Cuma olan organizasyona başvuru ile ilgili 0262 323 08 56 – 0262 315 80 55 numaralı telefon ve ksosurdurulebilirlik.org web sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
İş Dünyası, 23 Eylul 2025 13:03
Yorumlar (0)
Kartepe Kent Konut Evleri projesine 24 saatte yüzlerce başvuru
İsrail’le ticareti kanıtladım, AKP’liler sessiz kaldı!
Kocaeli Muşlular Derneği'nden İsrail’in alıkoyduğu başkanla ilgili açıklama
Kocaeli’de yaya ulaşımı masaya yatırıldı
Bayram ikramiyesi ile ilgili yeni teklif
Giresunluların gönül sofrasına konuk oldular
Kartepe’de evlere şenlik çalışma!
İzmit’te yine ücretsiz istiridye mantarı dağıtıldı
Sürücüler dikkat! D-130 trafiğe kapatılacak
AK Parti Darıca’da Erdoğan heyecanı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan 1 Mayıs mesajı
Akran zorbalığına karşı bir hamle daha!
Çağırdık gelmedi diyen Büyükakın’a, Başkan Gökçe’den yanıt geldi
Büyükşehir'den çiftçilere 27 milyonluk dev destek
Başkan Sezer 1 Mayıs’ı unutmadı
AKP anketlerde görünenden kötü mü?
İzmit Belediyesi personel alacak
Çayırova’nın genç futbolcuları, Kocaeli’ni Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek
Bahçeli'nin dizisine ceza kesildi!
Büyükakın ile Talus, Gebze’de iş insanlarıyla bir araya geldi
Böyle yoksulluk görülmedi
İzmit’te o evden kamyon dolusu çöp çıktı!
Başkan Ömeroğlu: Emeğin ve alın terinin yanındayız
KOTO ile Alkan Yemek arasında indirim protokolü imzaladı
Silivri'de nüfusu artırmayalım diyerek adayı açıklamadı
Darıca’da Emlak Kulübü’nün 4’üncü yılı böyle kutlandı
Başkan Gökçe’den 1 Mayıs mesajı
Bende aileyi katil sanmıştım ama araştırınca fikrim değişti!
Faruk Demir’e oda başkanlarından büyük destek
İzmit’te 3. Kapanca Sokak Festivali için kollar sıvandı
Büyükakın’dan itfaiyecilere: Hepiniz birer kahramansınız
Basın özgür değilse toplum da özgür değildir
Kocaeli Valiliği'nden soğuk hava ve kar uyarısı!
Kocaeli’de Hizmet-İş 1200 üye ile 1 Mayıs’ta Bursa’da
Gebze Lokomotif Çocuk Köyü kapılarını bayram havasında açtı
Tavşancıl’da doğanın kalbinde nefes alınacak bir alan
İYİ Partililer bu seferde Darıca’dan geçti!
Dernekler İzmit Belediye Meydanı’nda buluşacak
Gölcük’te çevreyi kirleten besi çiftliğine ceza kesildi
