Mutluluğa evet dediler!
Gündem, 09 Eylul 2025 15:29İzmit’in zarif kızlarından, üniversite öğrencisi Sema Nur Yeşil ile Körfez İlçesinin sevilen gençlerinden Osman Yılmaz ömür boyu birliktelik için evet diyerek evliler kervanına katıldılar.
İzmit’te oturan Esra Yeşil ile Çolakoğlu Metalurji Fabrikasında çalışan Yasin Yeşil’in dünya tatlısı kızları Sema Nur ile Körfez ilçede yaşayan Zeynep-Emin Yılmaz çiftinin fabrikada çalışan oğulları Osman’ın kına gecesi ve düğün törenine iki ailenin yakınlarının yanı sıra gençlerin arkadaşlarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Yoğun programları nedeniyle düğüne katılamayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu telefonla aradığı çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
.gif)
İzmit Kandıra yolu üzerindeki Rain Garden Kır Düğün Salonunda gerçekleştirilen kına gecesi ve Seka Deniz Düğün Salonundaki törenle evliler kervanına katılan Sema Nur – Osman Yılmaz’ı bu anlamlı günlerinde Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ile kalabalık davetli topluluğu katıldı. Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatının kuruluş aşamasından itibaren birçok görev üstlenen ve genel başkan Ahmet Davutoğlu tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirilen Esra Yeşil ile eşi Yasin Yeşil ve damadın ailesi Zeynep-Emin Yılmaz tüm misafirleriyle yakından ilgilenerek kusursuz bir ev sahipliği gösterdiler.
Pistin bir an olsun boş kalmadığı cemiyetlerde Sema Nur Yeşil ile Osman Yılmaz’ın mutlulukları görülmeye değerdi. Bir süre önce yasal prosedürleri başlatan ve nikah işlemlerini tamamlayan gençler, önümüzdeki yıldan itibaren yaşamlarını İngiltere’de sürdürecekler.
Gündem, 09 Eylul 2025 15:29
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
