Kocaeli’nin ruhu bu mağazada!
Gündem, 09 Eylul 2025 13:11Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Milli İrade Meydanı’nda açılan Kocaeli Hatıra Mağazası Souvenir Shop adeta şehrin ruhunu yansıtıyor. 168 çeşit ürünün yer aldığı Hatıra Mağazası’nda, Kocaeli’ye dair her şeyi bulmak mümkün.
EKSİKLİĞİ DUYULUYORDU
Kocaeli, çok önemli değerlere sahip bir şehir. Binlerce yıllık yapıları, mirası, coğrafi işaretli ürünleri, denizi, doğası ile tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri bir arada bulunduruyor. İşte bu güzelliklerin kalıcı bir hatıra olmasını, ziyaret eden herkesin yanında bu güzellikleri hatırlatacak hediyelerle şehirden ayrılmasını sağlamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çok anlamlı bir adım attı. Şehrimizin marka değerini artıracak ve kültürel mirasını geleceğe taşıyacak olan Kocaeli Hatıra Mağazası, İzmit Milli İrade Meydanı’nda açıldı.
.gif)
KENTE DAİR 168 ÇEŞİT ÜRÜN
Kocaeli Hatıra Mağazası’nda tamamen şehrimizin ruhunu yansıtan ürünler satışa sunuluyor. Kocaeli’nin birçok destinasyon merkezinin yer aldığı tasarımlar ile çeşitli objeler, kartpostallar, çantalar, Ormanya ürünleri, magnetler, anahtarlıklar, tişörtler bulunuyor. Kocaeli’nin kültürel mirasının işlendiği tablolar, ipek halılar, bibloların yanında Süper Lig’e çıkan Kocaelispor’un lisanslı ürünlerini de bu mağazada bulmak mümkün. Her köşesi renkli, her köşesi farklı bir hikayeye sahip, ziyaretçilerini adeta büyüleyen mağazada şimdilik 168 çeşit ürün yer alıyor.
BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Kocaeli’yi ziyaret eden misafirler kadar, farklı şehirler veya ülkelere giderken Kocaeli’yi yansıtan bir hediye götürmek isteyenler de Kocaeli Hatıra Mağazası’nda aradığı herşeyi buluyor. Mağazanın en ilgi çeken ürünleri arasında Kocaeli baskılı tişörtler bulunuyor. Kocaeli Hatıra Mağazası toplam 350 m2’lik alanda güleryüzlü personelleriyle hizmet veriyor. Milli İrade Meydanı Taze Kafe’nin hemen yanında haftanın her günü 10.00-22.00 saatleri arasında açık bulabilirsiniz. Büyük ilgi gören mağazanın sayısının artırılması planlanıyor.
Gündem, 09 Eylul 2025 13:11
Yorumlar (0)
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
