Başkan Ömeroğlu, zabıta memurlarını kahvaltıda ağırladı
Gündem, 04 Eylul 2025 14:36Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında belediye zabıta teşkilatıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Asude Teras sosyal tesislerinde gerçekleşen programa; Başkan Ramazan Ömeroğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve zabıta personeli katıldı.
ZABITA MÜDÜRÜ BALCI’DAN TEŞEKKÜR
Programın açılış konuşmasını yapan Zabıta Müdürü Nizamettin Balcı, zabıta teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi vererek Başkan Ömeroğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Balcı, “Başkanımız her daim yanımızda ve bize güç veriyor. Onunla uyum içerisinde çalışıyoruz. Halkımızın huzuru ve güvenliği için ekip arkadaşlarımla birlikte gece gündüz görev başındayız. Amacımız vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst seviyeye taşımaktır.” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN YARDIMCISI TEMİZ: HER DAİM ZABITANIN YANINDAYIZ
Zabıta’dan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Necati Temiz ise zabıta personelinin özverili çalışmalarına dikkat çekti. Temiz, “Arkadaşlarımız büyük bir gayretle sahada görev yapıyor. Onların yanında olmak, ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunlarına çözüm üretmek bizim için bir görevdir. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu’na da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
.gif)
BAŞKAN ÖMEROĞLU: ZABITAMIZLA BİR AİLEYİZ
Programda son konuşmayı yapan Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, zabıta teşkilatının belediyenin en önemli birimlerinden biri olduğunu vurguladı. Başkan Ömeroğlu, “Biz zabıtamızla bir aileyiz. İlçemizde düzenin sağlanması, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği noktasında büyük bir sorumluluk üstleniyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyorum. Görevlerinizi layıkıyla yerine getirdiğinize inanıyorum. Bugüne kadar sizlerle ilgili herhangi bir şikâyet almadık. Bu da hem sizin disiplinli çalışmanızı hem de halkımızın memnuniyetini ortaya koyuyor.” diye konuştu.
GÜL HEDİYESİ VE HATIRA FOTOĞRAFI
Kahvaltı programının sonunda Başkan Ömeroğlu, zabıta personeline günün anısına gül hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi. Etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Gündem, 04 Eylul 2025 14:36
Yorumlar (0)
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
