Başkan Ömeroğlu iki mahallede talepleri dinledi
Gündem, 02 Eylul 2025 13:44Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Demirciler ve Tepecik Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde gerçekleşen buluşmaya; AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da katıldı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşlar, taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini Başkan Ömeroğlu ile paylaşma fırsatı buldu.
HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, vatandaşlarla kurdukları güçlü bağın önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: “Bizler her fırsatta mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Özellikle eğitim-öğretim dönemi öncesi ailelerimizin ve çocuklarımızın ihtiyaçlarını yerinde dinlemek bizler için çok değerli. Vatandaşlarımızın beklentilerine çözüm üretmek, sorunları yerinde tespit ederek hızlı adımlar atmak en büyük önceliğimizdir. Birlikte daha yaşanabilir, daha modern ve daha mutlu bir Dilovası için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”
.gif)
ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Toplantının ardından Başkan Ömeroğlu ve beraberindeki heyet, Demirciler ve Tepecik mahallelerinde saha incelemelerinde bulundu. Bölgedeki altyapı, çevre düzenlemesi ve eğitim alanında yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verildi.
Başkan Ömeroğlu, özellikle yeni dönemde mahallelerdeki sosyal yaşam alanlarının artırılması, çocuklar için güvenli oyun alanlarının oluşturulması ve eğitim kurumlarına yönelik desteklerin devam edeceğini belirtti.
Belediye ekiplerinin, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Ömeroğlu, her mahallenin ihtiyaçlarına göre hizmet planlamasının yapılmaya devam edeceğini vurguladı.
Gündem, 02 Eylul 2025 13:44
Yorumlar (0)
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
