Derince’de Zafer Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanacak
Gündem, 25 Ağustos 2025 19:20Derince Belediyesi tarafından üç gün boyunca düzenlenecek etkinliklerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103'ncü yıl dönümü ilçede büyük bir coşkuyla kutlanacak.
İLK PROGRAM 28 AĞUSTOS’TA
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103'ncü yıl dönümü Derince Belediyesi tarafından düzenlenecek programlarla ilçede büyük bir gurur ve coşkuyla kutlanacak. Tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos’u adına yakışır şekilde kutlamaya hazırlanan Derince Belediyesi, bu yıl üç gün sürecek etkinliklere imza atacak. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin katılımıyla gerçekleşecek kutlama programları 28 Ağustos Perşembe günü saat 20.30’da Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde start alacak.
İKİNCİ GÜN KORO KONSERİ
Derince Belediyesi’nin Dünya Kromozom Kardeşliği Derneği ile birlikte düzenleyeceği açılış programlarında özel bireylerin halk oyunları gösterileri ile yine özel bireylerin tekvando ve kick boks gösterileri yer alacak. Derincespor Halk Oyunları Hobi Topluluğu’nun Zafer Bayramı Özel Gösterisi’nin de sahneleneceği etkinliklerle ilk gün kutlamalar zirveye taşınacak. Derince’de düzenlenecek Zafer Bayramı kutlamalarının ikinci gününde (29 Ağustos Cuma) Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde saat 20.30’da Şef Aysel Demircan yönetimindeki Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korosu birbirinden güzel eserler seslendirecek.
MARY JANE KONSERİ
30 Ağustos Cumartesi günü ise ilk olarak saat 19.45’te Harikalar Sahili’nin girişinde yer alan 17 Türk Bayrağının bulunduğu bölgede bir araya gelecek olan protokol ve ilçe sakinleri buradan ellerinde Ay Yıldızlı Türk bayrakları ile Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’ne kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirecek. Derince Belediyesi, kortej yürüyüşünün ardından bu kez çok özel bir konser programı düzenleyecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek ve tüm ilçe sakinlerinin davetli olduğu konser 30 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde başlayacak. Her yaştan katılımcının büyük ilgi göstereceği konserde sahne alacak olan Mary Jane grubu, Zafer Bayramı’nın son gününde Derincelilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.
.jpg)
Gündem, 25 Ağustos 2025 19:20
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
