Erdoğan AKP'li başkanlar CHP'ye geçse ne derdi?
Siyaset, 14 Ağustos 2025 20:12Erdoğan, bugün AKP'ye geçecek isimlere rozet takacaklarını belirtti. Erdoğan, AKP'ye geçmesi tepkilere neden olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na sahip çıktı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu AKP'ye katıldı. Çerçioğlu, "Aydın'a nasıl hizmet ettiysem sayın Cumhurbaşkanımın himayelerinde daha fazla hizmet edeceğime bir kere daha söz veriyorum. Bugün hakkımda birtakım iddialar varsınlar buyursunlar açıklasınlar. Yargıdan ve yargılanmaktan hiçbir zaman korkmadım. Alnım ak başım dik. Yaşadığım sorunları burada açıklamaya siyasi ahlak açısından hiç uygun bulmuyorum. Gerekirse tek tek açıklarım" dedi.
Çerrçioğlu, "Benim tek derdim var ülkeme ve Aydın'a hizmet etmek. Bundan sonra sizlerle ve sayın Cumhurbaşkanımın himayesinde AK Parti çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğim. " diye konuştu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin kuruluş yıl dönümünde konuştu. Erdoğan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Aziz İhsan Aktaş dosyası nedeniyle AKP'ye geçtiği iddialarına ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslendi. Erdoğan, "Şantaj yapılan, tehdit edilen, uzaktan kumandayla kontrol edilen bir kişi varsa o da bu zattan başkası değildir."dedi.
Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar şöyle:
AK Parti'yi katılımlarla büyütüyoruz. Dünden beri ahlaksızca, haysiyetsizce her türlü insanı değeri ayaklar altına alan hoyrat bir üslupla AK Parti ailesinin yeni üyelerine saldıranlara hadi oradan diyorum.
Pisliğin üzerinde oturmuşlar, sağa sola pislik atmaya çalışıyorlar. Kendi evlerinden gelen pis kokuları bastırmak için utanmadan haysiyet cellatlığı yapıyorlar. Edepten payesi olmayan, bozuk bir ağız ve kızarmaz bir yüzden başka hiçbir sermayesi bulunmayan seviyesizlere evelallah pabuç bırakmayız. Kültürümüzde kem söz sahibine aittir.
Şantaj yapılan, tehdit edilen, uzaktan kumandayla kontrol edilen bir kişi varsa o da bu zat başkası değildir. Beyefendi rahatsız olmuş, varsın olsun. Onu daha çok rahatsız edeceğiz. AK Parti bugün düne göre daha güçlüdür, inşallah daha da güçlü olacaktır.
Bu kardeşlerimize kapımız da kollarımız da ardına kadar açıktır.
AK Parti insan öğüten bir değirmen asla değildir. Bizde asla emeklilik yoktur.Bizde kenara çekilmek, inzivaya çekilmek yoktur. Soluklanmak için bir süreliğin inzivaya aldığımız arkadaşlarımızla bağımızı asla koparmayız, vefamızı hiçbir zaman eksik etmeyiz.
Biz bitti demeden bitmeyeceğini herkese göstereceğiz. Kibir, böbürlenme bizim kapımızdan içeri girmedi.
Siyaset, 14 Ağustos 2025 20:12
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
