Çayırova’da o atıkları çöp kenarlarına atmayın uyarısı!
Gündem, 12 Ağustos 2025 15:57Çayırova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri; atık ev eşyaları, moloz ve dal-budak atıklarının çöp konteynerleri kenarlarına atılmaması ve çevre kirliliği yaratılmaması adına uyarıda bulundu.
Temiz çevre, sağlıklı Çayırova anlayışıyla çalışmalarına devam eden ve bu doğrultuda ‘sıfır atık’ alanında birçok projeyi hayata geçiren Çayırova Belediyesi, ilçe sakinlerini kaba atık konusunda bilgilendirdi. Atık ev eşyalarının, moloz atıklarının ve dal budak atıklarının, yol kenarlarına, kaldırımlara ve çöp konteyner yanlarına bırakılmasının çevre kirliliğine yol açtığını belirten Çayırova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, randevu alınması takdirinde bu tarz atıkların, görevli personeller tarafından adreslerden alındığının altını çizdi. Çayırova Belediyesi’nden yapılan açıklamada, randevu alınmadan çevreye gelişigüzel bırakan atıklar hakkında cezai işlem uygulanacağı da dile getirildi.
.gif)
“RANDEVU OLUŞTURUN”
Çayırova Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Kaba atıklarınızı çöp konteynerlerinin kenarlarına bırakmanız, hem çevre kirliliğine, hem de ilgili mevzuatlar gereği cezai işleme tabi tutulmanıza Yol açabilir. Bu tür olumsuzlukların önüne geçmek için, 0531 382 51 50 numarasından İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’müzü arayarak randevu oluşturun. Ekiplerimiz belirlenen gün ve saatte kaba atıklarınızı kapınızın önünden alacaktır. Daha temiz ve yaşanabilir bir Çayırova için şimdiden gösterdiğiniz duyarlılıktan ötürü teşekkür ederiz.”
E-MOLOZ ÜZERİNDEN BAŞVURU
Öte yandan moloz atıklarının da Çayırova Belediyesi’nin internet sitesinde bulunan e-Moloz sekmesinden başvuruda bulunabileceğini belirten Çayırova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, “Molozlarınızı, sokağa ve çöp konteynerlerinin yanına gelişigüzel bırakmayın. Belediyemizin internet sitesi üzerinden e-Moloz sekmesinden başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru tamamlanmasının ardından, molozlarınız en kısa sürede kapınızın önünden alınacaktır.” Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen ilçe sakinlerinin 0531 382 51 50 numaralı whatsApp ihbar hattına başvurabileceklerini belirtti.
Gündem, 12 Ağustos 2025 15:57
Yorumlar (0)
Başiskele Kavşak Projesi’nde gece gündüz çalışma
Şevki Yılmaz'ın yeğeni açığa alınmıştı, gözaltı sayısı 11'e yükseldi
Asgari ücret 29 bin TL'ye mi yükselecek?
Büyükakın: Saygıyla, rahmetle ve büyük bir minnetle yad ediyorum
Okulun yanındaki atıklar yangına davetiye çıkarıyor
Cumali Durmuş'tan Erdoğan'a: Heykeli dikilsin istiyor, senin biblonu dikmez bu millet!
Vali Aktaş’tan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı
Atatürk düşmanlarının çağrısını kimse ciddiye almadı!
Söğüt: Atatürk, bu aziz millete sadece bir zafer değil, bir istikamet kazandırmıştır
Ahlaksızlar! Yanarak ölen kadınlara küfür ettiler
Reisin tepesi attı! Bak yalan konuşuyorsun
Dilovası'ndaki faciada yeni gelişme
CHP komisyondan derhal çekilmeli
Bu CİMER denen sistem sadece CHP’li belediyelere işliyor
Gebze’ye estetik dokunuş
Zorunlu kış lastiği uygulaması iki hafta erkene çekildi!
İmralı canisi TBMM'de konuşacak ama okulda andımız okunamayacak
Buna etkili muhalefet yapmasınlar diye tehdit ederek korkutmaya çalışmak denilmez mi?
Yeni dönemde trafiğe çıkıp kurallara uymayanlar yandı!
Atatürk’ün manevi şahsiyetine yapılan saldırıları kınıyoruz
A Parti’den Dilovası’ndaki yangın faciasıyla ilgili açıklama
Öcalan'ın Ankara’ya yerleşmesinin şartları oluşturulacak
İşyeri 6 kişiye mezar olmuştu, 3 kişi gözaltında
Atatürk’e Fatiha okunmasını yasaklamaya kalkışan hainler topluluğu var bu ülkede
İşte Polisan Holding’in 2025 yılı üçüncü çeyrek finansal sonuçları
Abdurrahman Aslantaş: Atamızı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz
KOÜ camii ve otopark projesinde durum ne?
Başkan Gökçe’den 10 Kasım mesajı: Atatürk ortak değerimizdir
Atatürk olmasa bu topraklarda ezan okunmazdı, senin gibilerde İslam'dan söz edemezlerdi
Korkutan sözler! Binlerce iş yeri kapanabilir
Dilovası'nda yangın dehşeti: 6 ölü
Kocaeli’de 30 ülkeden binlerce kadını buluşturan organizasyon
İmamoğlu'na olan destek giderek artıyor
İzmit’te küçük kalplerde büyük Atatürk sevgisi
GTÜ Kavşağı’nda trafiği rahatlatacak hamle
Belediye işçisinin feci ölümü
Başkan Sezer: Atatürk’ü rahmet, şükran ve özlemle anıyoruz
O ağzını bozduğunda neler söyledi saysam akşam haberde kullanamazsınız
Kandıra Belediyesi’nden Sayıştay raporu açıklaması
