AKP kulislerinde konuşuluyor! Duyun da inanmayın
Siyaset, 09 Ağustos 2025 11:56Cumhurbaşkanı adayı olacağı da kulislerde konuşulan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın diplomasının gündeme gelmesi, “yıpratma” operasyonu uygulandığı şeklinde yorumlandı.
AKP’nin “devlet adamı” duruşuyla öne çıkan ve özellikle milliyetçi taban tarafından çok beğenilen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ilgili diplomalarının gündeme getirilmesine dair Ankara’da 3 iddia konuşuluyor. İlki Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddia edilmesi nedeniyle, kabine değişikliğinde ise görevden alınması için “yıpratma” operasyonu uygulandığı şeklinde yorumlandı. Son iddia ise Özgür Özel, yeni bir gündem yaratmak ve Fidan’ı siyaset ringine çekmek istediği oldu.
HAKAN FİDAN'IN DİPLOMASI GÜNDEM OLMUŞTU
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son kabine değişikliğinde MİT Başkanı Hakan Fidan’ı görevden alarak Dışişleri Bakanlığı görevine getirmişti. AKP’nin “devlet adamı” duruşuyla öne çıkan ve özellikle milliyetçi taban tarafından çok beğenilen figürler arasında yer alan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ise diplomasıyla gündem oluyor.
DMM YALANLAMIŞTI
Sahte diploma olayları konuşulurken kulislerde ve CHP’de Fidan’ın diploması konuşulmaya başlandı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin (DMM), "YÖK'ün, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın diploma denkliğini kabul ettiğine dönük hiçbir bilgi yok." iddiasını yalanlamıştı.
3 BOMBA İDDİA
Ancak Fidan’ın bu şekilde gündeme getirilmesi Ankara’da 3 bomba iddiayı gündeme getirdi. Nefes’in gündeme getirdiği iddialar şu şekilde oldu;
1.Fidan, “Erdoğan sonrası” AKP Genel Başkanı veya Cumhurbaşkanı adayı olacak. Bunu önlemek isteyen AKP içindeki “siyasi güç merkezleri” Fidan’ı yıpratmak istiyor.
2.Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması sonrası önemli bir liderlik sınavı veren ve aylardır Türkiye’yi dolaşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeni bir gündem yaratmak ve Fidan’ı siyaset ringine çekmek istiyor.
3.Sonbaharda yapılacak kabine değişikliğinde Hakan Fidan’ın görevden alınması için “yıpratma” operasyonu uygulanıyor.
Siyaset, 09 Ağustos 2025 11:56
Yorumlar (0)
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
