Başiskele’de yeni buluşma adresi Seymen Millet Bahçesi!
Gündem, 02 Ağustos 2025 08:39Büyükşehir’in prestij projesi Başiskele Seymen Millet Bahçesi Kocaelililerin vazgeçilmez buluşma noktası oldu. Doğayla iç içe, güvenli ve donanımlı alanlarıyla her yaştan insanı bir araya getiren 120 dönümlük parkta; yürüyüş parkurları, spor ve çocuk oyun alanları ile sosyal donatılar büyük ilgi görüyor.
HER KESİMİ BİR ARAYA GETİRİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinden Başiskele Seymen Millet Bahçesi, hizmete girdiği ocak ayından bu yana vatandaşların kalbinde büyük bir yer edindi. Doğayla iç içe, temiz havası ile vatandaşları yeşille buluşturan Başiskele Seymen Millet Bahçesi; gencinden yaşlısına kadar her kesimi bir araya getiriyor.
KALİTE, GÜVEN, KONFOR VE DONANIM…
Başiskele Seymen Millet Bahçesi, hem kış ayları hem de yaz ayları için vazgeçilmez bir mekan oldu. Kışın yürüyüş ve spor yapanlar bu eşsiz mekanı tercih ederken, yazın da çocuklar ve aileler sabahın erken saatlerinden başlayıp akşam geç saatlere kadar bu özel mekandan ayrılmak istemiyor. Sunduğu birçok imkan ile Başiskelelilerin uğrak mekanı haline gelen Başiskele Seymen Millet Bahçesi; güven, kalite, konfor, donanım gibi birçok özelliği barındırıyor.
.gif)
HER GÜN TIKLIM TIKLIM DOLUYOR
Haftanın yedi günü tıklım tıklım olan Seymen Millet Bahçesi, yürüyüş yapanlar için de muhteşem bir durak oldu. Kuş seslerinin yükseldiği, sessiz ve dingin bir ortam sunan Millet Bahçesi’nde her yaştan vatandaş kendisi için bir aktivite bulabilir. Çocuklar oyun alanlarında oynarken aileler kendileri için hazırlanan kamelyalarda çayını yudumlayabiliyor. Tenis kortunda mücadele etmek isteyen vatandaşlar raketlerini alıp Seymen Millet Bahçesi’nin yolunu tutuyor. Basketbol tutkunları da kendileri için yapılan basketbol sahalarında spor yapabiliyor.
120 DÖNÜM ALAN, BİRÇOK SOSYAL DONATI
Başiskele Seymen Millet Bahçesi 1. Etabı’nın toplam büyüklüğü 120 dönüm. 1.Etapta 3 bin metre yürüyüş yolu, bin 500 metre bisiklet yolu, 1 futbol, 2 basketbol ve 1 tenis sahası vatandaşların uğrak noktası olmayı sürdürüyor. Alanda ayrıca mescit, tuvaletler, kamelya, 1.750 metrekare çocuk oyun alanları, fitness alanları ve piknik alanları bulunuyor.
Gündem, 02 Ağustos 2025 08:39
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
