Bahçem Çayırova projesinde her şey düşünüldü
Gündem, 31 Temmuz 2025 10:27Çayırova Belediyesi, ilçe sakinlerinin sosyalleşebileceği ve doğayla iç içe vakit geçirebileceği projeler için çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda hazırlanan Bahçem Çayırova projesi kapsamında travers imalatı ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.
Daha yeşil bir Çayırova için çalışmalarına devam eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe sakinlerinin sosyalleşebileceği ve doğayla iç içe vakit geçirebileceği alanları ilçeye kazandırmayı sürdürüyor. Bu bağlamda hazırlanan ve Çayırovalıların, sürdürülebilirlik anlayışıyla, toprağa dokunabileceği, yeşil alanlarda vakit geçirebileceği proje olan ‘Bahçem Çayırova’da çalışmalar devam ediyor. Şekerpınar Mahallesi’nde oluşturulan ve toplamda 12 bin metrekarelik alana sahip Bahçem Çayırova projesi kapsamında oluşturulan ‘Lavanta Bahçesi’nde geçtiğimiz günlerde ilk hasat gerçekleştirilmişti. Doğanın ekoloji dengesine de katkı sunan Lavanta Bahçesi’nde yapılan ilk hasadın ardından, Bahçem Çayırova projesi alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
.gif)
DOĞA İLE BAĞ KURACAKLAR
Şekerpınar Mahallesi’nde hayat bulacak proje kapsamında 12 bin metrekarelik alanda, Çayırovalı ilçe sakinleri doğayla iç içe bir ortamda toprakla buluşabilecek. 7’den 70’e tüm Çayırovalıların toprağa dokunabildiği atölyeler, bostanlar, sera ve doğal yaşam alanlarıyla şekillenecek, atıklardan elde edilecek kompost ile şehir hayatı içinde doğayla yeniden bağ kurabilecek özel bir yaşam alanı olacak Bahçem Çayırova projesi kapsamında her şey düşünüldü.
TARIM ATÖLYELERİ VE SERA EĞİTİM ALANLARI
Tarım Atölyeleri, bostan Alanları, sera eğitim alanı, kümes hayvanları alanı ve aile katılımlı etkinlik alanlarının da olacağı Bahçem Çayırova’da, imalatlar devam ediyor. Proje kapsamında yapılan çalışmalar kapsamında bostan alanları için travers imalatı ve çevre düzenlemeleri sürüyor. Projenin en kısa sürede tamamlanarak, 7’den 70’e tüm Çayırovalı ilçe sakinlerinin kullanımına açılması amaçlanıyor.
Gündem, 31 Temmuz 2025 10:27
Yorumlar (0)
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
