Başkan Gökçe sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor
Gündem, 23 Temmuz 2025 00:19Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Gökçe, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.
SENİN YUVAN KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ
Kente değer katan çalışmalara imza atan Başkan Gökçe, ilçe sakinlerinin en büyük ihtiyaçlarından biri olan kreşi geçtiğimiz yıl hizmete açmıştı. 2024 - 2025 eğitim döneminin ikinci yarıyılında hizmete açılan Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi, temmuz ayı sonu itibariyle tatile girecek. Yeni dönem kayıtlarının tamamlandığı Senin Yuvan’da 2025 – 2026 Eğitim – Öğretim süreci ise 1 Eylül tarihi itibarıyla başlayacak. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de bir aylık tatil dönemi öncesi kurumu ziyaret ederek, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
MİNİK YÜREKLERLE BİR ARAYA GELDİ
Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrencilerle tek tek ilgilenen, yetkililerden devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe yaptığı değerlendirmede “Geleceğimizin teminatı minik yüreklerle bir aradaydık. Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevimizde eğitim gören miniklerimizi ziyaret ederek onların neşesine ortak olduk. Gözlerindeki umut ve gülümseme, yarınlara dair inancımızı bir kez daha pekiştirdi. Tüm çocuklarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek diliyoruz” dedi.
EYDEM’DE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Başkan Gökçe, Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin ardından Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’ni ziyaret etti. Özel öğrencilerin yeteneklerini keşfetmeleri ve sosyal hayata katılımlarımı arttırmaları amacıyla faaliyet gösteren EYDEM’de eğitimler yaz döneminde de devam ediyor. Merkezde el sanatları, ritim, koro, takı tasarımı, okuma-yazma, spor ve halk oyunları gibi bir çok atölye çalışmasının yanı sıra öğrencilerin ve ailelerinin duygusal ve zihinsel gelişimini destekleyen psikoterapi hizmeti de sunuluyor.
.gif)
ENGELSİZ BİR ŞEHİR, ENGELSİZ BİR YAŞAM
Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi, alanında uzman kadrosuyla güçlü bir eğitim destek programı sunarken, özel öğrenciler kendilerini ifade edebilecekleri güvenli ve üretken bir ortamda zaman geçirme imkanı buluyor. EYDEM’de özel kursiyerlerle tek tek ilgilenen Başkan Gökçe de yaptığı değerlendirmede “Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'mizi ziyaretimizde özel kursiyerlerimiz ile bir araya gelerek kendileriyle sohbet edip, taleplerini dinledik. Onların azmi, sevgisi ve yaşam enerjisi bizlere güç veriyor. Engelsiz bir şehir, engelsiz bir yaşam için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Gündem, 23 Temmuz 2025 00:19
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
