AKP’liler İzmit Perşembe Pazarı’nda bayrak dağıttı
Siyaset, 23 Temmuz 2025 17:42AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, “Terörsüz Türkiye Projesi” kapsamında yürüttüğü saha programlarında Türk bayrağı dağıtımını sürdürüyor.
Perşembe Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Halil Güngör Dokuzlar, pazarcı esnafı ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında esnafın taleplerini dinleyen Dokuzlar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “85 Milyona Bayrak” çağrısına destek vererek, “Terörsüz Türkiye Projesi” kapsamında esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı hediye etti. Ziyarete AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Akbal ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Başkan Dokuzlar, ziyarette yaptığı açıklamada milli birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şunları söyledi: “Bayrağımız, ortak değerimizdir. Her haneye, her dükkâna ulaşarak bu birlik ruhunu daha da güçlendirmek istiyoruz.”
“ENDİŞE ETMEDEN GÜVEN İÇİNDE YAŞIYORUZ”
Gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Dokuzlar, şu ifadeleri kullandı: “Hassas ve bir o kadar da önemli süreçlerden geçiyoruz. Ülkemizin çevresi adeta bir ateş çemberi. Ancak biz, içimiz rahat ve huzurla yaşıyoruz. Sınırımızda katliamlar yaşanırken, bombalar yağarken bizler korkmadan, endişe etmeden güven içinde hayatımızı sürdürebiliyoruz. Bunun en önemli sebeplerinden biri, millet olarak birlik ve beraberliğimiz; diğeri ise güçlü Türkiye için gece gündüz çalışan, devlet aklını her daim işleten bir liderimizin olmasıdır.
.gif)
“GÖREV DEĞİL, BİR SORUMLULUK ÜSTLENİYORUZ”
Bizlere düşen, kapı kapı, dükkân dükkân dolaşarak her vatandaşımıza Cumhurbaşkanımızın hiçbir pazarlığa girmeden, kararlılıkla yürüttüğü ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ mücadelesini ve ‘Terörsüz Türkiye’ hedefini anlatmaktır. Bu süreçte yalnızca bir görev değil, bir sorumluluk üstleniyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü yarınlar, bugün gösterdiğimiz gayret ve fedakârlıkla inşa edilecektir. Ay yıldızlı bayrağımızı her haneye ulaştırmak da bu kararlılığın en somut sembolüdür. Bizler durmadan, yorulmadan, azimle çalışmaya ve bu kutlu yürüyüşe payımıza düşen katkıyı sunmaya devam edeceğiz.
“ŞEHİTLERİMİZ DAİMA BAŞIMIZIN TACI OLACAK”
Vatanımız ebediyen var olacak, ay yıldızlı bayrağımız da semalarımızda özgürce dalgalanmaya devam edecek. Bu toprakları kanlarıyla sulayan, bayrağımızı al renkleriyle boyayan şehitlerimiz daima başımızın tacı olacak. Bu sebeple, milli ruhumuzu hep diri tutacak ve şanlı bayrağımızı her yerde gururla dalgalandıracağız. Her eve, her kişiye Türk bayrağımızı ulaştıracağız. ”dedi.
Siyaset, 23 Temmuz 2025 17:42
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
