Son 1 ayda 46 bin vatandaş sahillere taşındı
Gündem, 21 Temmuz 2025 09:01Büyükşehir Belediyesi’nin sahillere ulaşımı kolaylaştıran hattı 800CK, yoğun ilgi görerek 1 ayda 46 bin 109 yolcuya hizmet verdi.
Büyükşehir Belediyesi’nin mavi bayraklı plajlara ulaşımı sağlamak için yaz aylarında hizmete sunduğu 800CK hattı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda 800CK, bir ayda 46 bin 109 yolcuyu; Kerpe, Kumcağız, Kefken ve Cebeci gibi Kocaeli’nin en gözde sahillerine konforlu ve aktarmasız bir şekilde ulaştırdı.
800CK SEZONA HIZLI BAŞLADI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonu boyunca hem sahil bölgelerinde yürüttüğü çevre ve hizmet çalışmalarını hem de ulaşımı kolaylaştıran yeni hatlarla vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye taşıyor. Bu kapsamda İzmit Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Kandıra’nın mavi bayraklı sahillerine ulaşımı kolaylaştıran 800CK hattı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Son 1 ayda 46 bin 109 yolcu, 800CK ile Kandıra sahillerine ulaşım sağlayarak denizin keyfini çıkardı.
.gif)
1 AYDA 46 BİN 109 YOLCU TAŞINDI
Kandıra’nın mavi bayraklı plajlarına ulaşımı kolay hale getiren 800CK, hizmete girdiği 6 Haziran Cuma gününden itibaren hafta içi 26, hafta sonu ise 40 sefer ile hizmet veriyor. Kerpe, Miço Kadınlar Plajı, Kefken ve Cebeci gibi ilgi gören plajlara giden 800CK, 16 Haziran-17 Temmuz tarihleri arasında 46 bin 109 yolcuya hizmet verdi. Bölgeye olan ilgiyi ortaya çıkaran hat, kesintisiz ve konforlu bir ulaşım sağlayarak vatandaşın memnuniyetini kazandı.
YOĞUNLUĞA KARŞILIK EK SEFERLER
Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden hareket eden 800CK’nın ilk seferleri hafta içi saat 08.15’te, hafta sonu ise 07.45’te başlıyor. Cebeci’den dönüşlerde ise hattın son seferleri son sefer saat 22.30’da, hafta sonları ise 23.00’te gerçekleşiyor. 800CK, hafta sonu seferlerine ek olarak 17.00, 17.30 ve 18.30’da ise Kerpe Miço Kadınlar Koyu’ndan kalkarak yoğunluğa karşı ihtiyaçlara karşılık veriyor.
Gündem, 21 Temmuz 2025 09:01
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
