GTO Başkanı Aslantaş: Tüm kahramanlarımızın ruhları şad olsun
İş Dünyası, 14 Temmuz 2025 12:46Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.
Ülkemize, milletimize, demokrasimize, aydınlık geleceğimize kastetmek isteyenlere karşı 15 Temmuz gecesinde üstün bir cesaret örneği göstererek; kararlı ve dik duruşuyla meydanları doldurarak tarih yazan milletimizin destansı mücadelesinin 9. Yıl dönümündeyiz.
15 Temmuz’da ülkemiz, tarihinin en karanlık günlerinden birini yaşadı. FETÖ ve iş birlikçileri tarafından ülkemiz alçakça bir darbe girişimine maruz kaldı. Devletin birimlerine sızan hainler, silahlarını vatanına karşı kullanmaktan asla çekinmediler. Ancak milletimiz; topyekün, kutlu ecdadımızın iradesiyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu kararlı duruşla, hain darbe girişimini geri püskürtmüştür.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz öncülüğünde Gebze Ticaret Odası olarak darbe girişimini öğrendiğimiz ilk andan itibaren bizler de; tüm yönetimimiz, üyelerimiz, paydaş kurumlarımız ile birlikte milletimizin iradesine darbe vurmaya çalışanların karşısında olduk. 15 Temmuz gecesi tanklara ve uçaklara göğsünü siper eden milletimiz istiklalinden ve istikbalinden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, 15 Temmuz’da bu kutsal vatan için canını veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı.
İş Dünyası, 14 Temmuz 2025 12:46
Yorumlar (0)
Derince’de bayram sevinci
Milletvekillerine ödenecek toplam ücret belli oldu
Emekli maaşı ne kadar olacak?
Başkan Çiftçi’den 29 Ekim mesajı: Var gücümüzle çalışacağız
Başkan Ömeroğlu parti teşkilatına seslendi
Karamürsel’in yeni çocuk köyü yükseliyor
İzmit’te Cumhuriyet coşkusu yüzme yarışması ile taçlandı
Yiyin efendiler, yiyin; patlayıncaya, çatlayıncaya kadar yiyin!
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Kaygusuz’dan Cumhuriyet mesajı
Gerçek demokratlık milletin dediğine saygı duymaktır
Çayırova Bahriye Üçok Caddesi’nde elektrik hatları yer altına alındı
Bu belediyeye polisler baskın yapmayacak mı?
Faiz oranıyla dünya ikincisiyiz
Motokuryelerin trafiğe çıkmaları yine yasaklandı
İzmit’te 41 vatandaştan Cumhuriyet’e zeybekli selam
Mehmet Avcı: Cumhuriyetimize, bayrağımıza ve anayasamıza sahip çıkmalıyız
Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor!
Başkan Büyükakın’dan 29 Ekim mesajı: Atatürk'ü saygıyla, minnetle anıyorum
CHP’lilerden KOTO’ya hayırlı olsun ziyareti
Başkan Sezer: Cumhuriyet'in 103. yılı kutlu olsun
Binlerce kişinin borcu silinecek
Dilovası’nda MHP’liler sık sık gençlerle bir araya gelecek
Başkan Gökçe’den Cumhuriyet mesajı: Gelecek nesillere taşıyacağız
İzmit’te Kent Lokantaları ve Halk Et noktaları 1 gün süreyle kapalı
Akça Koca’ya saygısızlık!
Saray'dan emeklilerle ilgili yeni açıklama
Akçaova Grup Yolu da yenileniyor
Başkan Söğüt’ten Cumhuriyet mesajı
Bahçem Çayırova, özel bir programa daha ev sahipliği yaptı
İzmit Sanat Galerisi’ndeki Cumhuriyet sergisi sizi bekliyor
İhtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek desteğine devam
Başkan Ömeroğlu: Cumhuriyet en kıymetli mirasımızdır
Foncu AKP'liler birbirlerini tehdit etmeye başladı!
Sucuklardan domuz eti çıktı
