MHP'li Yalçın'a sert yanıt: İşine bak Apocu!
Siyaset, 14 Temmuz 2025 03:34MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yalçın’ın sözlerine İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten yanıt geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu hedef aldı.
Yaçın'ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde:
-Dervişoğlu’nun indiği yer, çukurdur. İP’in başı Müsavat Dervişoğlu, sözde milliyetçiliğinin zekâtından söz etmiş. Onun gibi davasını ve partisini satanlara milliyetçilik haramdır.
Dolayısıyla haramın ve hıyanetin zekâtı olmaz.
-Dervişoğlu’nun dudaklarından, birkaç yüzyılda müstemleke tipi aydınların ağızlarında birikmiş siyasi hamakat salyası taşmaktadır. Dili kirli, üslubu ahlaksız, seviyesi alçaktır.
-Aslında alçaklık da bir seviyedir.Dervişoğlu’nun indiği yer, çukurdur.Müsavat Dervişoğlu’nu böylesine kudurtan, ağzından köpükler saçtıran nedir biliyor musunuz?
-Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin girişimleri ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da kararlı duruşu ve iradesiyle bölücü terör örgütü dükkânı kapatmış ve ülkede Terörsüz Türkiye süreci başlamıştır.
-Müsavat Efendi, bölücü örgütün kendini feshetmesinden, silahlı terörün bitmesinden yana mıdır, değil midir?
-Böylece Müsavat Dervişoğlu gibi milliyetçilik taslaklarının en önemli propaganda ve istismar vasıtalarından biri ellerinden alınmıştır.
-Dervişoğlu misali, politika yamakları işsiz kalmışlardır. Müsavat Efendi’yi azgınlaştıran; seviyesizlik, seciyesizlik ve karaktersizliğini zirveye çıkaran hususlardan biri de, Sayın Genel Başkanımızın daha 1980’lerde büyük bir ferasetle ortaya attığı 21. Yüzyılda Lider Ülke Türkiye vizyonunun hayata geçtiğini görmek olmuştur.
-Türkiye sadece içeride değil, bölgede ve dünyada dengeleri değiştirmiş, ezberleri bozmuştur. Türkiye, küresel bir aktör olarak gerek iç siyasette gerekse uluslararası alanda geri dönüştürülemez bir paradigma değişikliğine yol açmıştır.
-Dervişoğlu’nun çirkin fıtratını mısır tanesi gibi patlatan kızgın siyasi husumetin arkasında çaresizlik, kıskançlık, haset ve kifayetsiz muhterislik yatmaktadır.
-Zira Türk milliyetçiliğinin yegâne temsilcisi olan MHP’nin Türk siyasi hayatındaki dominant rolü karşısında İP gibi politik taklit ve tağşiş partilerinin varlığının bir anlamı kalmamıştır.
-Milletimiz sormaktadır! Müsavat Efendi, bölücü örgütün kendini feshetmesinden, silahlı terörün bitmesinden yana mıdır, değil midir?
-İP, Türk milliyetçiliğine sekte vurmak için kurulmuş bir Nazist FETÖ projesi midir?"Terör saldırılarının devam etmesini neden bu kadar istemektedir?Müsavat Efendi, yeni şehit ve gazilerin gelmesini neden canhıraş feryatla istemektedir?
-Türk milletine sosyal barış ve kardeşliği, huzur ve sükûnu neden çok görmektedir?
-Türk devletinin bekasını temin için attığı adımlardan neden bu kadar rahatsızdır? Türkiye’nin küresel ölçekte önlenemez yükselişinden niçin bu kadar memnuniyetsizdir? İP, günümüzün Avrupa siyasetinden ilham alan yeni tür Nazi partilerine niye tıpatıp benzemektedir?
-İP’in başı, neden Mustafa Kemal Atatürk’e değil de Hitler’e özenmektedir?İP, Türk milliyetçiliğine sekte vurmak için kurulmuş bir Nazist FETÖ projesi midir? Son soru:Terörsüz Türkiye ve Türkiye Yüzyılı çabaları, Müsavat Efendi’nin neresine batmaktadır?
SERT YANIT
Semih Yalçın’ın bu çıkışına İYİ Parti cephesinden yanıt gecikmedi.
Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Yalçın’a hitaben, "Uzun uzun yazılacak adam değilsin, İşine bak 'ApoooCCCuuu'" sözleriyle sert karşılık verdi.
Öztürk’ün, açılım sürecine yönelik eleştirisinde “Apocu” ifadesini ve ülkücülerin sembolü olan “CCC” harflerini birlikte kullanması dikkat çekti.
Siyaset, 14 Temmuz 2025 03:34
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
