Hani PKK’lılar Ankara Büyükşehir’de sayaç okuyacaktı, ne oldu?
Gündem, 13 Temmuz 2025 15:15Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Öyle bir iktidarla yarışıyoruz ki zaman geliyor yanına birilerini alıyor, o gün onların oyuna ihtiyaçları var. 'Siz yanlış yapıyorsunuz' denildiği zaman, söyleyen herkesi hainlikle suçluyorlar. Aradan zaman geçiyor, 'Biz aldatıldık' diyorlar. Biz 14 Mayıs seçimlerini unutmadık. Hani PKK’lılar Ankara Büyükşehir’de sayaç okuyacaktı, ne oldu?" dedi.
Çankaya Belediyesi tarafından "Birlik Aşuresi" programı düzenlendi. Programda konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş, barış süreci olarak adlandırılan süreç ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
DİKKAT ÇEKEN PKK AÇIKLAMASI
Yavaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Öyle bir iktidarla yarışıyoruz ki zaman geliyor yanına birilerini alıyor, destekçilerini alıyor o gün onların oyuna ihtiyaçları var. 'Siz yanlış yapıyorsunuz' denildiği zaman, söyleyen herkesi hainlikle suçluyorlar. Aradan zaman geçiyor, 'Biz aldatıldık' diyorlar. Biz 14 Mayıs seçimlerini unutmadık.
"HANİ PKK’LILAR ANKARA BÜYÜKŞEHİR’DE SAYAÇ OKUYACAKTI, NE OLDU?"
Hani PKK’lılar Ankara Büyükşehir’de sayaç okuyacaktı, ne oldu? Bunu sormak bizim hakkımız değil mi? Ve şimdi konuşmalara bakıyoruz; yan yana gelmişler. Türk’ü, Kürt’ü, Arap’ı diyerek özellikle vurgulayarak yeni bir kimlik oluşturmaya çalışıyorlar. Eskiden öyle yapmazlardı. Türk’ü, Kürt’ü, Çerkes’i, Laz’ı diyerek sıralarlardı.
Şimdi bunları ortadan kaldırıp sadece Türk, Kürt ve Arap denmesine göre bir hazırlık var. Bizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyet’e sonuna kadar sahip çıkacağız. Türkiye’nin bir Lübnan olmasına asla fırsat vermeyeceğiz.
Anayasa'nın ilk dört maddesine asla dokundurtmayacağız çünkü Mustafa Kemal Atatürk, 'Ey Türk gençliği!' diyerek Cumhuriyet’i bizlere emanet ederken, bizler de o emanete sonuna kadar sahip çıkacağız."
Gündem, 13 Temmuz 2025 15:15
Yorumlar (0)
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
İSU’nun 2026 yılı hedefleri masaya yatırıldı
Kocaeli vekilinden Migros işçilerine destek
Başkan Gökçe, Yığılcalılar Derneği'ne konuk oldu
Gıda enflasyonu son iki yılın zirvesine ulaştı
Yerel Destek Programı YEDEP 2026’da başvuru süresi uzatıldı
İşte TBMM'ye susmaya gidenler!
Kredi kartı limiti düzenlemesine tepki: Vatandaşın kemerinde sıkacak delik kalmadı
Pankarttan korktular, yolu polisle kestiler!
İzmit’te metro tesisinin pisliği denize mi akıyor?
AKP’de o ilçe başkanına istifa et mi denildi?
Dört parti ittifak mı yapacak?
MHP’li başkan Turhan’a Dilovası spor bayrağı
Kocaelililer, Milli Direniş Günü’nde ellerinde Türk bayrakları ile yürüdü
İmamoğlu ile birlikte diploması iptal edilen o profesörle ilgili yeni karar
Kocaeli Valiliği’nden yeni uyarı: Kuvvetli yağışlara dikkat!
Gazeteci Uğur Ulusoy’un 2’inci kitabı yayında
İzmit ile o belediye kardeş olacak!
Çayırova’da İYİ Parti’ye yeni üyeler
İktidarın en büyük rakibi emekliler!
Büyükakın’dan Berat Kandili mesajı
Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki davalar katlandı
Metro projesi için segmentler İzmit’te fabrika ortamında üretiliyor
Şiddetli fırtına uyarısı
Haldız inşaatla ilgili şok iddia! 45 milyon dolar nerede?
Bu nasıl ahlaksız bir habercilik anlayışı
Memurlarla ilgili düzenleme geri çekilmelidir
Bir bavula sığan hayatlar: Mübadele’nin 103. yılı İzmit’te anıldı
Kocaeli Valisi Aktaş, Boks Şampiyonasını izledi
