Gölcük Değirmendere’de nefes kesen at yarışları
Spor, 13 Temmuz 2025 08:36Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliği İle düzenlenen Geleneksel Rahvan At Yarışları Değirmendere koşusu, yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları Değirmendere Koşusu, büyük ilgi ve katılımla Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu Pisti'nde düzenlendi. 11 kategoride yapılan yarışlara, Türkiye'nin dört bir yanından ve Gölcük, Değirmendere’den 107 at katıldı. Büyük heyecan ve çekişme yaşanan yarışlarda; dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllendirildi.
TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM
Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu Pisti’nde düzenlenen yarışlarda izleyiciler arasında; MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkan Vekili Kadir Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Uzuner ve Kürşat Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar ile Gölcük ve çevre illerden gelen yüzlerce vatandaş yerini aldı.
.gif)
DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Çekişmeli yarışlarda Baş, Baş Altı, Büyük Orta, Küçük Orta, Deste, Dörtlü Tay, Üçlü Tay, İkili Tay, İthal Atlar(A), İthal Atlar(B), Köylü Dörtnal kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.
YARIŞMALAR SONUNDA DERECEYE GİREN ATLAR
Baş atlar: 1. Özgür Güven, 2. M. Zaid Oruç, 3. Berker Gün. Başaltı: 1. Berker Gün, 2. Recep Şimşir, 3.İbrahim Barut. Büyük Orta: 1. Niyazi Yavyu, 2. Serhat Kadir, 3.Recep Akbaş. Küçük Orta: 1. Zekiler Gıda, 2. İbrahim Barut, 3.Hasan Hançer. Deste: 1. Akın Grup Hayvancılık, 2. İsmail Tanrıkurt, 3.Mustafa Dinçbaş. Dörtlü Tay: 1.Mehmet Çakar, 2.Serap Polat, 3. Seydi Koçak. Üçlü Tay: 1. İsmet Büyükataman, 2. Cengiz Irak, 3.Süleyman Gökbayrak. İkili Tay: 1 Mustafa Burmaoğlu, 2.Mehmet Uçmaz, 3.İsmail Kellegöz. İthal B: 1.Ahmet Yasin Ulusoy, 2.Nazım Sunar, 3.Rıdvan Erdoğan. İthal A: 1. Ahmet Yasin Ulusoy, 2. Şevki Atman olarak ödül almaya hak kazandı.
Spor, 13 Temmuz 2025 08:36
Yorumlar (0)
Kredi kartı limiti düzenlemesine tepki: Vatandaşın kemerinde sıkacak delik kalmadı
Pankarttan korktular, yolu polisle kestiler!
İzmit’te metro tesisinin pisliği denize mi akıyor?
AKP’de o ilçe başkanına istifa et mi denildi?
Dört parti ittifak mı yapacak?
MHP’li başkan Turhan’a Dilovası spor bayrağı
Kocaelililer, Milli Direniş Günü’nde ellerinde Türk bayrakları ile yürüdü
İmamoğlu ile birlikte diploması iptal edilen o profesörle ilgili yeni karar
Kocaeli Valiliği’nden yeni uyarı: Kuvvetli yağışlara dikkat!
Gazeteci Uğur Ulusoy’un 2’inci kitabı yayında
İzmit ile o belediye kardeş olacak!
Çayırova’da İYİ Parti’ye yeni üyeler
İktidarın en büyük rakibi emekliler!
Büyükakın’dan Berat Kandili mesajı
Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki davalar katlandı
Metro projesi için segmentler İzmit’te fabrika ortamında üretiliyor
Şiddetli fırtına uyarısı
Haldız inşaatla ilgili şok iddia! 45 milyon dolar nerede?
Bu nasıl ahlaksız bir habercilik anlayışı
Memurlarla ilgili düzenleme geri çekilmelidir
Bir bavula sığan hayatlar: Mübadele’nin 103. yılı İzmit’te anıldı
Kocaeli Valisi Aktaş, Boks Şampiyonasını izledi
Saadet Partisi, yerelde çözüm odaklı projelerle hazır
Tarlada 10 lira, markette 40 lira!
Akaryakıta büyük zam yolda!
Gölcük’te o çalışmalar yaz ayına yetişecek
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek!
Yurt dışından konut alımı rekor kırdı!
Kocaeli’de kütüphaneler gençlerin tek adresi haline geldi
Nereye baksanız kayırma, torpil var!
Pazarda da kredi kartı dönemi başladı
Büyükakın, Gölcük’te partililerle bir araya geldi
Bariyer sistemi ile atıkların İzmit Körfezi’ne ulaşması engelleniyor
İGSAŞ’a İyi Fikir Ödülü
Erken seçim diyenlerin oranı yüzde 60'ı da geçti
Sefalet ücretlerine karşı ayağa kalktılar!
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
