Çayırova’da bir proje daha
Gündem, 12 Temmuz 2025 17:46Çayırova’ya birçok proje kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeni bir çalışmanın daha startını verdiklerini duyurdu. Çayırova Kültür Evi ve Amfitiyatro Projesi’nin çalışmaları başladı.
Çayırova’nın yarınlarına hizmet edecek birçok çalışmayı ilçeye kazandıran ve Çayırova’ya kimlik kazandıracak projeleri hayata geçiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesinde yer alan bir projenin daha startını verdi. Türkiye’nin her bir köşesinden Çayırova’ya gelen ilçe sakinlerinin kültürlerini yaşatacakları ve hemşehrileriyle bir arada keyifle vakit geçirebilecekleri Çayırova Kültür Evi ve Amfitiyatro Projesi’nin hafriyat çalışmaları başladı. Atatürk Mahallesi’nde hafriyat çalışmaları başlanan ve Çağdaşkent Mesire Alanı ile Çayırova Belediyesi Sevince Restoran’a yakın bir lokasyonda bulunan proje alanını ziyaret eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, devam eden hafriyat çalışmaları hakkında bilgi aldı.
.gif)
“ÇAYIROVA’NIN GELECEĞİNE HİZMET EDECEK”
Yöresel dernekler ve STK’larla iş birliği halinde, Anadolu’nun kültürel zenginliklerinin tanıtılacağı, kültür evinde, proje kapsamında amfitiyatro da inşa edilecek ve bu alanda açık hava sinema etkinlikleri, konser ve dernek toplantıları gibi çalışmalar yapılabilecek. Bodrum, zemin ve normal kat olmak üzere üç kattan oluşacak proje, toplantı salonu, çok amaçlı salon, yöresel etkinlik alanları, sergi alanları, mutfak ve ikram salonu, 2 bin kişilik amfitiyatrosu ve bahçe aktivite alanlarıyla Çayırova’nın geleceğine hizmet edecek.
“ÇAYIROVA’MIZA HAYIRLI OLSUN”
Çayırova’da kültürlerin yaşatılacağı ve Anadolu’nun zengin coğrafyasının tüm renklerinin yer alacağı Çayırova Kültür Evi ve Amfitiyatro Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Bir projemize daha başladık. Kültür Evi ve Amfitiyatro Proje’mizin hafriyat çalışmaları devam ediyor. Çayırova’mıza değer katacak bir yatırım daha yolda, hayırlı olsun” açıklamalarında bulundu.
Gündem, 12 Temmuz 2025 17:46
Yorumlar (0)
Bir bavula sığan hayatlar: Mübadele’nin 103. yılı İzmit’te anıldı
Kocaeli Valisi Aktaş, Boks Şampiyonasını izledi
Saadet Partisi, yerelde çözüm odaklı projelerle hazır
Tarlada 10 lira, markette 40 lira!
Akaryakıta büyük zam yolda!
Gölcük’te o çalışmalar yaz ayına yetişecek
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek!
Yurt dışından konut alımı rekor kırdı!
Kocaeli’de kütüphaneler gençlerin tek adresi haline geldi
Nereye baksanız kayırma, torpil var!
Pazarda da kredi kartı dönemi başladı
Büyükakın, Gölcük’te partililerle bir araya geldi
Bariyer sistemi ile atıkların İzmit Körfezi’ne ulaşması engelleniyor
İGSAŞ’a İyi Fikir Ödülü
Erken seçim diyenlerin oranı yüzde 60'ı da geçti
Sefalet ücretlerine karşı ayağa kalktılar!
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
Erdoğan CHP'lilere yine demediğini bırakmadı!
Kocaeli trafiğinde kasisler neye göre belirleniyor?
Emeklilerle ilgili o düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruldu
Kocaeli Büyükşehir’in yeşil alan uzmanlığı Almanya’daki fuarda gözler önüne serildi
Emekliye iki bayramda zamlı ikramiye!
İzmit’te daha düşük maliyete hizmette süreklilik
İşte en genç seçmene sahip parti!
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi olmayı başardı
Açlık sınırı asgari ücreti solladı
İzmit’te o caddeye Kocaelispor logolu trafo binası!
Altın ve gümüşte bir dalgalanma hareketi yine bekliyorum!
Körfezli çocuklar doyasıya eğlendi
MHP'li başkan bir kadını darp etti
Darıca’da Türkiye Boks Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Dış ticarette 92 milyon dolarlık açık
Karamürsel’de Osmanlı mezarları koruma altına alındı
KOSGEB destekleri KOTO’da anlatıldı
Semt polikliniği ne zaman yapılacak?
AKP'lilere küskünleri arayın talimatı
Tüpraş'ta korkutan patlama!
