Sepaş Enerji, Fortune 500 Türkiye Listesi’nde yine ilk 100’de
Gündem, 09 Temmuz 2025 11:35Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Sepaş Enerji, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye 2024 listesinde, bu yıl da ilk 100’de yer aldı. Listeye 85’inci sıradan giren şirket, 2024’te 36 milyar 153 milyon TL’lik net satış gerçekleştirdi.
Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya’nın EPDK tarafından yetkilendirilen resmi elektrik tedarikçisi Sepaş Enerji, Fortune 500 Türkiye 2024 listesinde 85. sırada yer alarak sektördeki güçlü konumunu bir kez daha kanıtladı. Son yıllarda listenin hep ilk 100’ü arasında olan şirket, 2024’te 36 milyar 153 milyon 397 bin 248 TL net satış geliri elde ederek, Türkiye’nin en büyük şirketleri arasındaki yerini sağlamlaştırdı.
.png)
‘GURUR VERİCİ BİR GELİŞME’
Fortune Türkiye ve CRIF Türkiye iş birliğiyle hazırlanan ve bu yıl 18’incisi açıklanan Fortune 500 Türkiye 2024 araştırması, ülkedeki en büyük şirketlerin performansını farklı kriterler üzerinden ortaya koydu. Araştırma; şirketlerin ekonomik zorluklara rağmen büyüme, ihracat ve istihdam alanlarında önemli adımlar attığını gösterdi. Sepaş Enerji Genel Müdürü H. Çağrı Poyraz, Fortune 500 2024 sıralamasıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye’nin en büyük şirketlerini bir araya getiren Fortune 500 Türkiye listesinde bu yıl da ilk 100’de yer almaktan büyük bir gurur duyuyoruz. 85’inci sıradaki konumumuz, yalnızca finansal büyüklüğümüzün değil; aynı zamanda sürdürülebilir iş modellerimiz, müşteri odaklı yaklaşımımız ve dinamik organizasyon yapımızın da güçlü bir yansımasıdır. Sepaş Enerji olarak enerji sektöründe değişimi yönlendiren, çevik ve kararlı bir oyuncu olmayı sürdürüyoruz. Bu başarıya ulaşmak, tüm ekip arkadaşlarımızın özverili çalışmasının ve iş ortaklarımızla kurduğumuz sağlam iş birliklerinin bir sonucudur. Bu vesileyle katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarıma, paydaşlarımıza ve bize güvenen müşterilerimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de enerji alanındaki dönüşüme öncülük etmeye, sektörümüze ve ülkemize değer katmaya kararlılıkla devam edeceğiz.
Gündem, 09 Temmuz 2025 11:35
Yorumlar (0)
Bu nasıl ahlaksız bir habercilik anlayışı
Memurlarla ilgili düzenleme geri çekilmelidir
Bir bavula sığan hayatlar: Mübadele’nin 103. yılı İzmit’te anıldı
Kocaeli Valisi Aktaş, Boks Şampiyonasını izledi
Saadet Partisi, yerelde çözüm odaklı projelerle hazır
Tarlada 10 lira, markette 40 lira!
Akaryakıta büyük zam yolda!
Gölcük’te o çalışmalar yaz ayına yetişecek
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek!
Yurt dışından konut alımı rekor kırdı!
Kocaeli’de kütüphaneler gençlerin tek adresi haline geldi
Nereye baksanız kayırma, torpil var!
Pazarda da kredi kartı dönemi başladı
Büyükakın, Gölcük’te partililerle bir araya geldi
Bariyer sistemi ile atıkların İzmit Körfezi’ne ulaşması engelleniyor
İGSAŞ’a İyi Fikir Ödülü
Erken seçim diyenlerin oranı yüzde 60'ı da geçti
Sefalet ücretlerine karşı ayağa kalktılar!
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
Erdoğan CHP'lilere yine demediğini bırakmadı!
Kocaeli trafiğinde kasisler neye göre belirleniyor?
Emeklilerle ilgili o düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruldu
Kocaeli Büyükşehir’in yeşil alan uzmanlığı Almanya’daki fuarda gözler önüne serildi
Emekliye iki bayramda zamlı ikramiye!
İzmit’te daha düşük maliyete hizmette süreklilik
İşte en genç seçmene sahip parti!
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi olmayı başardı
Açlık sınırı asgari ücreti solladı
İzmit’te o caddeye Kocaelispor logolu trafo binası!
Altın ve gümüşte bir dalgalanma hareketi yine bekliyorum!
Körfezli çocuklar doyasıya eğlendi
MHP'li başkan bir kadını darp etti
Darıca’da Türkiye Boks Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Dış ticarette 92 milyon dolarlık açık
Karamürsel’de Osmanlı mezarları koruma altına alındı
KOSGEB destekleri KOTO’da anlatıldı
Semt polikliniği ne zaman yapılacak?
