Başkan Büyükakın’dan o ilçede STK ziyaretleri
Gündem, 06 Temmuz 2025 20:12Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Çayırova’da hemşeri dernekleri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Vatandaşla iç içe, istişareye dayalı yönetim anlayışını bir kez daha ortaya koyan Başkan Büyükakın, “Şehrimizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.
VATANDAŞLA İÇ İÇE, İSTİŞAREYE DAYALI BULUŞMALAR
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, sivil toplum kuruluşları ve toplumun kanaat önderleriyle buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Çayırova’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Büyükakın, vatandaşla iç içe, istişareye dayalı yönetim anlayışını bir kez daha ortaya koydu.
ÇAYIROVA’DA YOĞUN ZİYARETLER
Başkan Büyükakın’a ziyaretlerinde Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede de eşlik etti. Program kapsamında ilk olarak Çayırova Kars Ardahan Iğdır Derneği’ni ziyaret eden heyet, dernek yönetimiyle bir araya geldi. Ardından Çayırova Erzurumlar Derneği’ne geçen Başkan Büyükakın, burada da dernek üyeleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Son olarak ilçe esnaflarından Mahmut Erat’ın misafiri olan Başkan Büyükakın, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı.

“ORTAK AKILLA HAREKET EDİYORUZ”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin tüm dinamikleriyle sürekli temas halinde olduklarını belirten Başkan Büyükakın, “Sivil toplum kuruluşlarımız ile her fırsatta bir araya geliyoruz. Şehrimizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Herkesin fikrine, önerisine kulak veriyoruz. Birlikte karar alıyor, birlikte uyguluyoruz. Sizlerle yaptığımız istişareler sonucunda bir öncelik sırası yapıyoruz. Bu da hizmetin daha etkili ve verimli şekilde halkımıza ulaşmasını sağlıyor. Ortaya koyduğumuz hizmet anlayışı Kocaeli’mizi daha güçlü bir şehir haline getiriyor” dedi.
ÇAYIROVA MİLLET BAHÇESİ BÖLGEYE DEĞER KATTI
Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen ziyaretlerde, hayata geçirilen projelere ilişkin memnuniyet de dile getirildi. Çayırova Millet Bahçesi gibi bölgeye değer katan yatırımlar için Başkan Büyükakın’a teşekkür eden STK temsilcileri ve kanaat önderleri, şehrin gelişimine katkı sunan tüm çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti.
Gündem, 06 Temmuz 2025 20:12
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
