KOTO’dan üyelerine dünya pazarlarına davet
İş Dünyası, 02 Temmuz 2025 13:24Kocaeli Ticaret Odası’nın uluslararası pazarlarda önemli bir organizasyon haline gelerek gelenekselleşen Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nin 8.’si 28 Ağustos 2025 Perşembe günü gerçekleşecek.
Kocaeli Ticaret Odası’nın Doğu Marmara ABİGEM iş birliğiyle ve Avrupa İşletmeler Ağı (Enterprise Europe Network) ortaklığında bu yıl sekizincisini düzenleyeceği Co-Matching İkili İş Görüşmeleri, 28 Ağustos 2025 Perşembe günü gerçekleşecek. Uluslararası pazarda yer almak isteyen Oda üyelerini, global iş ortaklarıyla buluşturmak amacıyla hayata geçirilen etkinlik; makine imalatı, metal- metal işleme, plastik- kauçuk, otomotiv- otomotiv yan sanayi, kimya, ağaç mamulleri ve orman ürünleri, inşaat- yapı malzemeleri, gıda, bilişim, enerji, sağlık, turizm, gayrimenkul ve dayanıklı tüketim malzemeleri olmak üzere çok çeşitli sektörlerden yerli ve yabancı firmaların katılımına açık olacak.
.jpeg)
BAŞKAN BULUT’TAN DAVET: ONLİNE FORMAT, KÜRESEL ERİŞİM GÜCÜ SAĞLIYOR
Çevrim içi olarak organize edilecek olan Co-Matching İkili iş Görüşmeleri Etkinliği’nin firmalara fiziksel sınırları aşarak, zamandan ve maliyetten tasarruf ederek yeni iş fırsatlarına ulaşma imkanı sunduğunu vurgulayan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Sekiz yıl önce başlattığımız bu girişimin bugün uluslararası ticaret camiasında bilinir ve güvenilir bir marka haline gelmiş olmasından gurur duyuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da organizasyonumuzun verimli bir iş masasına dönüşmesi için özel hazırlıklar yaptık. Katılımcılar, bire bir planlanmış görüşmeler sayesinde ürün ve hizmetlerini uluslararası firmalarla paylaşabilecek, yeni ticari iş birliklerinin temellerini atabilecekler. Co-Matching, sadece firmaları buluşturmakla kalmıyor; aynı zamanda Kocaeli’nin ve Türkiye’nin üretim gücünü dünyaya tanıtıyor. Tüm firmalarımızı Co-Matching İkili İş Görüşmeleri’ne katılmaya ve dünya pazarlarına açılmaya davet ediyoruz” dedi. Etkinliğe katılmak isteyen firmalar, 26 Ağustos 2025 Salı gününe kadar https://www.b2match.com/e/co-matching2025 adresi üzerinden kayıt yaptırarak bu prestijli platformda yerlerini alabilirler.
.gif)
İş Dünyası, 02 Temmuz 2025 13:24
Yorumlar (0)
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
Kandıralı Ertürk’ten AKP’lilere sert sözler!
Akıl dışı senaryoların ve iftiraların pervasızca üretildiği bir dönemi yaşıyoruz
Kandıralı Ertürk’ün hemşehrilerine çöp tesisine karşı çıkın demesi AKP’lileri kızdırdı!
Torpil ve kayırmadan utanmayan Özlem Zengin!
İSU kağıda basılı faturayı ortadan kaldırmak istiyor!
Gölcük’te oksijen tanklarını yol kenarında görenler endişe ediyor
AKP'liler PKK'lılara iş mi bulacak?
Büyükakın: Bu şehre asla zarar vermem, verdirtmem
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Bir bina hariç hasar yok demişti, şimdi müjde yıkılıp yeniden yapılacak diyor
Fatih Altaylı'dan iktidara kuzu gibi olacağım mesajı!
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Zafer Partisi’ne katıldı
Gebze’de 4 can gitti, Cengiz Topel çürüdü
MHP Dilovası yöneticileri Spor Müdürü Babaoğlu’nu tebrik etti
61 ilde şubeleri olan tatlıcı da iflasın pençesinde
Merkez Bankası'nın kararı sonrası, euro 50 lirayı aşarak tarihi zirvesini gördü
