Güreş Federasyonu Başkanı Akgül’den Büyükakın’a teşekkür
Spor, 29 Haziran 2025 12:27Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Yaşar Doğu - Vehbi Emre - Hamit Kaplan Uluslararası Serbest ve Grekoromen Güreş Turnuvası’na katıldı. Başkan Büyükakın’a Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül tarafından spora verdiği destek için teşekkür edildi.
SONUÇLANAN YARIŞMALARIN ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Spor ve sporcunun her zaman destekçisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Güreş Turnuvası, ikinci gününde Başkan Büyükakın’ı ağırladı. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Yaşar Doğu - Vehbi Emre - Hamit Kaplan Uluslararası Serbest ve Grekoromen Güreş Turnuvası, ikinci gününde de kıyasıya rekabetlerle devam etti. Sporcular minderde mücadele ederken sonuçlanan yarışmaların ödüllerini, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın takdim etti. Turnuvanın ödül törenine Başkan Büyükakın’ın yanı sıra; AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül katıldı.
SPORUN BAŞKENTİ OLALIM İSTİYORUZ
Ödül töreni öncesi dereceye giren sporcuları tebrik eden Başkan Büyükakın, “Böylesine güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmak şehrimiz açısından çok büyük bir mutluluk. Bizim için bir onur. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak spora başkentlik yapma gibi bir vizyonumuz var. Sporun başkenti olalım, sporcunun yanında olalım ve bir spor şehri olalım istiyoruz ve bu yolda da kararlı adamlarla ilerliyoruz” diye konuştu.
.gif)
ŞEHRİMİZ ADINA KIVANÇ VERİCİ BİR ETKİNLİK OLDU
Başkan Büyükakın şöyle devam etti: “16 ülkeden sporcumuz bu organizasyona katıldı, şehrimiz adına kıvanç verici bir etkinlik oldu. Umarım bu güzel organizasyonun ardından şehrimizin de güzelliğinin tadını çıkarırsınız. Sporcularımızı minderde gösterdikleri azim ve mücadeleden dolayı yürekten tebrik ediyorum.” Başkan Büyükakın’a konuşmasının ardından spora verdiği destekten dolayı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül tarafından teşekkür edildi.
600 SPORCU İLİMİZE GELDİ
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreş organizasyonunun ardından Büyükşehir, Yaşar Doğu - Vehbi Emre - Hamit Kaplan Uluslararası Serbest ve Grekoromen Güreş Turnuvasına da ev sahipliği yapıyor. Fransa, Tacikistan, Gürcistan, Amerika, Belçika, Bulgaristan, Macaristan, Sırbistan, Özbekistan, İsveç, Cezayir, Hindistan, Brezilya, Azerbaycan, Beyaz Rusya ve Milli takımımız olmak üzere16 ülkeden yaklaşık 600 sporcunun yarıştığı turnuvada, 29 Haziran Pazar günü (bugün) final maçları oynanacak. Turnuva, son olarak 29 Haziran’da (yarın) 61-70-79-92-125 kilogram serbest karşılaşmaları ile tamamlanacak. Yarışmacıların kıyasıya mücadelesine sahne olacak turnuva tüm sporseverlerin katılımına açık yapılıyor.
Spor, 29 Haziran 2025 12:27
Yorumlar (0)
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
Kandıralı Ertürk’ten AKP’lilere sert sözler!
Akıl dışı senaryoların ve iftiraların pervasızca üretildiği bir dönemi yaşıyoruz
Kandıralı Ertürk’ün hemşehrilerine çöp tesisine karşı çıkın demesi AKP’lileri kızdırdı!
Torpil ve kayırmadan utanmayan Özlem Zengin!
İSU kağıda basılı faturayı ortadan kaldırmak istiyor!
Gölcük’te oksijen tanklarını yol kenarında görenler endişe ediyor
AKP'liler PKK'lılara iş mi bulacak?
Büyükakın: Bu şehre asla zarar vermem, verdirtmem
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Bir bina hariç hasar yok demişti, şimdi müjde yıkılıp yeniden yapılacak diyor
Fatih Altaylı'dan iktidara kuzu gibi olacağım mesajı!
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Zafer Partisi’ne katıldı
Gebze’de 4 can gitti, Cengiz Topel çürüdü
MHP Dilovası yöneticileri Spor Müdürü Babaoğlu’nu tebrik etti
61 ilde şubeleri olan tatlıcı da iflasın pençesinde
Merkez Bankası'nın kararı sonrası, euro 50 lirayı aşarak tarihi zirvesini gördü
Erdoğan asgari ücretle ilgili işverenlere seslendi!
Asgari ücret 39 bin lira olmalı
Kocaeli vekilinden TBMM’deki taciz skandalına dair sert sözler
