Büyükşehir Encümeni’nde 3 ilçedeki yerler için kiralama ihalesi tamam
Gündem, 26 Haziran 2025 15:49Büyükşehir Encümeni’nde çeşitli konular görüşülüp karara bağlanırken, Gebze, Kandıra ve Kartepe ilçelerindeki yerler için kiralama ihalesi düzenlendi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni, 3 gündem maddesini karara bağlamak üzere toplandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr.Hayri Baraçlı’nın başkanlık yaptığı toplantıda Gebze, Kandıra ve Kartepe ilçelerinde bulunan yerler için kiralama ihaleleri gerçekleştirildi.
GEBZE’DEKİ BÜFEYE AYLIK 25.500 TL TEKLİF SUNULDU
Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı, Gebze Tatlıkuyu Mahallesi Güney Yanyol Caddesi No: 290 adresinde bulunan büfe kantin açık teklif usulü ile 3 yıllığına kiralama ihalesine çıktı. İhaleye 3 istekli katıldı. İstekliler, öncelikle 5 kez açık teklif usulü ile tekliflerini sundu. Ardından kapalı teklif usulünde; İrfan Polat’ın teklifi geçersiz sayıldı. Efecan Çavuş 18.200 TL, Ramazan Aydoğdu ise 25.500 TL teklif sundu.
KARTEPE’DEKİ BÜFE İÇİN 2 İSTEKLİ BAŞVURDU
Kartepe Uzuntarla Mahallesi Çamkonak Caddesi No: 95 adresindeki büfe çay bahçesi açık teklif usulü ile 3 yıllığına ihaleye çıktı. İhaleye 2 istekli katıldı. Çağlın İnşaat Turizm Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. 21.100 TL teklif sunarken Ramazan Aydoğdu çekildiğini açıkladı.
.jpg)
KEFKEN’DEKİ BÜFEYE 110 BİN TL TEKLİF
Kandıra Kefken Mahallesi Mert Sokak No: 29 adresindeki büfe açık teklif usulü ile ihaleye çıktı. 3 yıllığına ihaleye çıkan büfe için 6 istekli başvurdu. İhalede Ramazan Aydoğdu ilk turda, Mustafa Zorla 3. turda, Yasemen Özdemirli ise 4. turda ihaleden çekildi. Kapalı zarf usulünde ise Muhammet Akkuş 81.000 TL, Yalçın Alan 85.000 TL, Mahmut Karabayır 110.000 TL teklif sundu. İhale sonuçları 15 gün içinde ilgililere yazılı olarak bildirilecek.
BURSA’DAN GELEN TOPTANCIYA 100 BİN TL CEZA
Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Haller Şube Müdürlüğü’nce yapılan denetimlerde, Bursa’dan gelip satış yaptığı tespit edilen Emirhan Kuvan’a hal kayıt sistemine kayıt yapmadan 2 ton sarımsağı sattığı gerekçesiyle kesilen 100.000 TL ceza onaylandı. Öte yandan Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı Uygulama Şube Müdürlüğünce encümene sunulan 6306 sayılı kanunun 6. maddesine göre Körfez Kabakoz Projesi kapsamındaki kamulaştırma (Toplamda 3 daire/ 6 milyon 631 bin) onaylandı. Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Taşınmaz Mallar Şube Müdürlüğü’nün encümene sunduğu Başiskele Bahçecik Mahallesi 651 Ada 2 parselin devride onaylandı.
Gündem, 26 Haziran 2025 15:49
Yorumlar (0)
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
