Başiskele’de 20 metre genişliğinde yeni yol çalışması başladı
Gündem, 24 Haziran 2025 15:33Büyükşehir, Seymen Millet Bahçesi çevre yolları kapsamında inşa edilen 1.3 kilometrelik yeni imar yolunda 20 metre genişliğinde yol çalışması yürütülüyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesinde D-130 Karayolu üzerindeki araç yoğunluğunu azaltmak amacıyla Hürriyet ve Mahmut Çavuş Caddeleri arasında 1.3 kilometrelik yeni imar yolu çalışması yürütüyor.
TRAFİK RAHATLAYACAK, ULAŞIM KOLAYLAŞACAK
Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli genelinde planlanan yol çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor. Büyükşehir’in gerçekleştirdiği çalışmalarla bir yandan yeni yollar açılırken bir yandan da mevcut yollar daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor. Bu kapsamda Başiskele ilçesinde D-130 Karayolu üzerindeki araç yoğunluğunu azaltmak amacıyla alternatif bir güzergâh oluşturmak için çalışmalara başlandı. Hürriyet ve Mahmut Çavuş Caddeleri arasında 1.3 kilometrelik yeni imar yolu, hem bölge trafiğini rahatlatacak hem de ulaşımı kolaylaştıracak.
.gif)
3 MENFEZ, 20 METRE GENİŞLİKTE YENİ YOL
Seymen Millet Bahçesi çevre yolları kapsamında inşa edilen 1.3 kilometrelik yeni imar yolunda 20 metre genişliğinde yol çalışması yürütülüyor. Yol güzergâhında bulunan derelerden geçişi sağlamak amacıyla bölgeye 3 adet menfez inşa ediliyor. Genişletme ve dolgu çalışmaları devam eden menfezlerde, altyapı çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.
BAŞİSKELE KAVŞAĞI KORİDOR PROJESİNE DESTEK
Yeni yapılan alternatif güzergâh, aynı zamanda Başiskele Kavşağı Koridor Projesi sürecinde oluşabilecek trafik yoğunluğunu da önemli ölçüde hafifletecek. Yol üstyapı çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Yol ve Bakım Dairesi Başkanlığı ekipleri yürütürken, menfez inşaatları ise Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşımı rahatlatacak projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.
Gündem, 24 Haziran 2025 15:33
Yorumlar (0)
MHP’li başkan Turhan’a Dilovası spor bayrağı
Kocaelililer, Milli Direniş Günü’nde ellerinde Türk bayrakları ile yürüdü
İmamoğlu ile birlikte diploması iptal edilen o profesörle ilgili yeni karar
Kocaeli Valiliği’nden yeni uyarı: Kuvvetli yağışlara dikkat!
Gazeteci Uğur Ulusoy’un 2’inci kitabı yayında
İzmit ile o belediye kardeş olacak!
Çayırova’da İYİ Parti’ye yeni üyeler
İktidarın en büyük rakibi emekliler!
Büyükakın’dan Berat Kandili mesajı
Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki davalar katlandı
Metro projesi için segmentler İzmit’te fabrika ortamında üretiliyor
Şiddetli fırtına uyarısı
Haldız inşaatla ilgili şok iddia! 45 milyon dolar nerede?
Bu nasıl ahlaksız bir habercilik anlayışı
Memurlarla ilgili düzenleme geri çekilmelidir
Bir bavula sığan hayatlar: Mübadele’nin 103. yılı İzmit’te anıldı
Kocaeli Valisi Aktaş, Boks Şampiyonasını izledi
Saadet Partisi, yerelde çözüm odaklı projelerle hazır
Tarlada 10 lira, markette 40 lira!
Akaryakıta büyük zam yolda!
Gölcük’te o çalışmalar yaz ayına yetişecek
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek!
Yurt dışından konut alımı rekor kırdı!
Kocaeli’de kütüphaneler gençlerin tek adresi haline geldi
Nereye baksanız kayırma, torpil var!
Pazarda da kredi kartı dönemi başladı
Büyükakın, Gölcük’te partililerle bir araya geldi
Bariyer sistemi ile atıkların İzmit Körfezi’ne ulaşması engelleniyor
İGSAŞ’a İyi Fikir Ödülü
Erken seçim diyenlerin oranı yüzde 60'ı da geçti
Sefalet ücretlerine karşı ayağa kalktılar!
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
Erdoğan CHP'lilere yine demediğini bırakmadı!
Kocaeli trafiğinde kasisler neye göre belirleniyor?
Emeklilerle ilgili o düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruldu
Kocaeli Büyükşehir’in yeşil alan uzmanlığı Almanya’daki fuarda gözler önüne serildi
Emekliye iki bayramda zamlı ikramiye!
