Başiskele’de 20 metre genişliğinde yeni yol çalışması başladı
Gündem, 24 Haziran 2025 08:48Büyükşehir, Seymen Millet Bahçesi çevre yolları kapsamında inşa edilen 1.3 kilometrelik yeni imar yolunda 20 metre genişliğinde yol çalışması yürütülüyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesinde D-130 Karayolu üzerindeki araç yoğunluğunu azaltmak amacıyla Hürriyet ve Mahmut Çavuş Caddeleri arasında 1.3 kilometrelik yeni imar yolu çalışması yürütüyor.
TRAFİK RAHATLAYACAK, ULAŞIM KOLAYLAŞACAK
Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli genelinde planlanan yol çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor. Büyükşehir’in gerçekleştirdiği çalışmalarla bir yandan yeni yollar açılırken bir yandan da mevcut yollar daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor. Bu kapsamda Başiskele ilçesinde D-130 Karayolu üzerindeki araç yoğunluğunu azaltmak amacıyla alternatif bir güzergâh oluşturmak için çalışmalara başlandı. Hürriyet ve Mahmut Çavuş Caddeleri arasında 1.3 kilometrelik yeni imar yolu, hem bölge trafiğini rahatlatacak hem de ulaşımı kolaylaştıracak.
.gif)
3 MENFEZ, 20 METRE GENİŞLİKTE YENİ YOL
Seymen Millet Bahçesi çevre yolları kapsamında inşa edilen 1.3 kilometrelik yeni imar yolunda 20 metre genişliğinde yol çalışması yürütülüyor. Yol güzergâhında bulunan derelerden geçişi sağlamak amacıyla bölgeye 3 adet menfez inşa ediliyor. Genişletme ve dolgu çalışmaları devam eden menfezlerde, altyapı çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.
BAŞİSKELE KAVŞAĞI KORİDOR PROJESİNE DESTEK
Yeni yapılan alternatif güzergâh, aynı zamanda Başiskele Kavşağı Koridor Projesi sürecinde oluşabilecek trafik yoğunluğunu da önemli ölçüde hafifletecek. Yol üstyapı çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Yol ve Bakım Dairesi Başkanlığı ekipleri yürütürken, menfez inşaatları ise Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşımı rahatlatacak projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.
Gündem, 24 Haziran 2025 08:48
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
