Derince Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde karne heyecanı
Gündem, 23 Haziran 2025 16:54Derince Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi, minik öğrencilerin karne heyecanına sahne oldu.
GELİŞİM RAPORLARI
Kente değer katan çalışmalara imza atan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin halkın hizmetine sunduğu Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde ilk eğitim yılı sona ererken, düzenlenen programda karne heyecanı yaşandı. 2024 – 2025 Eğitim Öğretim Döneminin sona ermesi dolayısıyla düzenlenen program Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde gerçekleşirken etkinlikte öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı. Derince Belediye Başkan Yardımcısı Taner Elyıldırım’ın da katıldığı karne etkinliğinde öğrencilerin yıl boyunca kazandıkları beceri ve gelişim düzeylerini yansıtan Gelişim ve Davranış Değerlendirme Karnesi ile Gelişim Raporları da takdim edildi.
.gif)
ÖN KAYIT SÜRECİ BAŞLADI
Öğrenci velileri modern ve güvenli bir ortamda, uzman eğitmenler eşliğinde ilk yılını tamamlayan Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin sunduğu nitelikli eğitim hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi No:195 adresindeki binada hizmet veren Senin Yuvan Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde yeni eğitim dönemi için ön kayıt süreci de başladı. 23 Haziran – 11 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan kayıt sürecine 36 - 66 aylık çocukların aileleri müracaat edebilecek. Konuyla ilgili ayrıntıları öğrenmek isteyen vatandaşların 0 262 233 1991 ve 0 850 400 41 41 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi. Branş derslerinin yer aldığı Senin Yuvan’da çocukların psikolojik ve duygusal gelişimini desteklemek için uzman psikolog hizmetiyle temel eğitimlerine destek sağlanıyor.
Gündem, 23 Haziran 2025 16:54
Yorumlar (0)
Kocaeli Valisi Aktaş, Boks Şampiyonasını izledi
Saadet Partisi, yerelde çözüm odaklı projelerle hazır
Tarlada 10 lira, markette 40 lira!
Akaryakıta büyük zam yolda!
Gölcük’te o çalışmalar yaz ayına yetişecek
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek!
Yurt dışından konut alımı rekor kırdı!
Kocaeli’de kütüphaneler gençlerin tek adresi haline geldi
Nereye baksanız kayırma, torpil var!
Pazarda da kredi kartı dönemi başladı
Büyükakın, Gölcük’te partililerle bir araya geldi
Bariyer sistemi ile atıkların İzmit Körfezi’ne ulaşması engelleniyor
İGSAŞ’a İyi Fikir Ödülü
Erken seçim diyenlerin oranı yüzde 60'ı da geçti
Sefalet ücretlerine karşı ayağa kalktılar!
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
Erdoğan CHP'lilere yine demediğini bırakmadı!
Kocaeli trafiğinde kasisler neye göre belirleniyor?
Emeklilerle ilgili o düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruldu
Kocaeli Büyükşehir’in yeşil alan uzmanlığı Almanya’daki fuarda gözler önüne serildi
Emekliye iki bayramda zamlı ikramiye!
İzmit’te daha düşük maliyete hizmette süreklilik
İşte en genç seçmene sahip parti!
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi olmayı başardı
Açlık sınırı asgari ücreti solladı
İzmit’te o caddeye Kocaelispor logolu trafo binası!
Altın ve gümüşte bir dalgalanma hareketi yine bekliyorum!
Körfezli çocuklar doyasıya eğlendi
MHP'li başkan bir kadını darp etti
Darıca’da Türkiye Boks Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Dış ticarette 92 milyon dolarlık açık
Karamürsel’de Osmanlı mezarları koruma altına alındı
KOSGEB destekleri KOTO’da anlatıldı
Semt polikliniği ne zaman yapılacak?
AKP'lilere küskünleri arayın talimatı
Tüpraş'ta korkutan patlama!
Erdoğan'a o iş insanı dolandırıcılıktan ceza aldı denilmedi mi?
