GTO Başkan Aslantaş’tan LGS öğrencilerine moral
İş Dünyası, 14 Haziran 2025 13:04Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında sınava girecek öğrencilere yönelik bir moral ve destek mesajı yayımladı.
Başkan Aslantaş, gençlerin uzun süredir büyük bir özveriyle hazırlandıkları bu sınav sürecinde gösterdikleri azim ve kararlılığın takdire şayan olduğunu vurguladı.
“AZİM VE KARARLILIK HER TÜRLÜ ÖVGÜYÜ HAK EDİYOR”
Mesajında gençlerin yoğun bir hazırlık döneminden geçtiğine dikkat çeken Başkan Aslantaş, “Gençlerimiz, uzun zamandır büyük bir azim ve gayretle hazırlandıkları bu sınavla birlikte eğitim hayatlarında yeni bir döneme adım atacaklardır. Bu süreçte sergiledikleri sabır, emek ve kararlılık her türlü övgüyü fazlasıyla hak etmektedir” dedi.
“AHLAKİ DEĞERLERLE DONANMIŞ BİR GELECEK UMUDUMUZ”
Başkan Aslantaş, akademik başarının yanı sıra gençlerin sahip olduğu ahlaki duruşun da altını çizerek, “Evlatlarımızın yalnızca akademik başarılarıyla değil, taşıdıkları ahlaki ve insani değerlerle de ülkemizin aydınlık geleceğini inşa edeceklerine yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
“MESLEK LİSELERİMİZ, GELECEĞİMİZİN TEMİNATI HALİNE GELİYOR
Bu süreçte, meslek liselerinin sunduğu imkânların farkında olmalarını, bir meslek sahibi olarak hayata sağlam adımlarla atmalarını ve kollarına ‘altın bilezik’ takmalarının önemini de özellikle vurgulamak isterim. Bugün gelişmiş tüm ülkelerin ortak özelliği; meslek sahibi insan sayısının fazla olması ve bu insanlara değer verilmesidir. Bizim de bu küresel yarışta güçlü olabilmemiz için gençlerimizi yalnızca teorik bilgiyle değil, mesleki beceriyle de donatmamız gerekiyor. İşte tam da bu noktada meslek liselerimiz, geleceğimizin teminatı haline geliyor.
“ÖĞRENCİLERE, AİLELERİNE VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Açıklamasında öğrencilere olduğu kadar onları destekleyen ailelere ve öğretmenlere de teşekkür eden Başkan Aslantaş, “Bu vesileyle sınava girecek tüm evlatlarımıza Allah’tan zihin açıklığı diliyor, verdikleri emeklerin en güzel şekilde karşılık bulmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda, sabır ve özveriyle evlatlarının yanında olan kıymetli ailelerimize ve büyük bir fedakârlıkla görev yapan değerli öğretmenlerimize de en içten şükranlarımı sunuyorum” dedi.
İş Dünyası, 14 Haziran 2025 13:04
Yorumlar (0)
Kartepe Kent Konut Evleri projesine 24 saatte yüzlerce başvuru
İsrail’le ticareti kanıtladım, AKP’liler sessiz kaldı!
Kocaeli Muşlular Derneği'nden İsrail’in alıkoyduğu başkanla ilgili açıklama
Kocaeli’de yaya ulaşımı masaya yatırıldı
Bayram ikramiyesi ile ilgili yeni teklif
Giresunluların gönül sofrasına konuk oldular
Kartepe’de evlere şenlik çalışma!
İzmit’te yine ücretsiz istiridye mantarı dağıtıldı
Sürücüler dikkat! D-130 trafiğe kapatılacak
AK Parti Darıca’da Erdoğan heyecanı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan 1 Mayıs mesajı
Akran zorbalığına karşı bir hamle daha!
Çağırdık gelmedi diyen Büyükakın’a, Başkan Gökçe’den yanıt geldi
Büyükşehir'den çiftçilere 27 milyonluk dev destek
Başkan Sezer 1 Mayıs’ı unutmadı
AKP anketlerde görünenden kötü mü?
İzmit Belediyesi personel alacak
Çayırova’nın genç futbolcuları, Kocaeli’ni Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek
Bahçeli'nin dizisine ceza kesildi!
Büyükakın ile Talus, Gebze’de iş insanlarıyla bir araya geldi
Böyle yoksulluk görülmedi
İzmit’te o evden kamyon dolusu çöp çıktı!
Başkan Ömeroğlu: Emeğin ve alın terinin yanındayız
KOTO ile Alkan Yemek arasında indirim protokolü imzaladı
Silivri'de nüfusu artırmayalım diyerek adayı açıklamadı
Darıca’da Emlak Kulübü’nün 4’üncü yılı böyle kutlandı
Başkan Gökçe’den 1 Mayıs mesajı
Bende aileyi katil sanmıştım ama araştırınca fikrim değişti!
Faruk Demir’e oda başkanlarından büyük destek
İzmit’te 3. Kapanca Sokak Festivali için kollar sıvandı
Büyükakın’dan itfaiyecilere: Hepiniz birer kahramansınız
Basın özgür değilse toplum da özgür değildir
Kocaeli Valiliği'nden soğuk hava ve kar uyarısı!
Kocaeli’de Hizmet-İş 1200 üye ile 1 Mayıs’ta Bursa’da
Gebze Lokomotif Çocuk Köyü kapılarını bayram havasında açtı
Tavşancıl’da doğanın kalbinde nefes alınacak bir alan
İYİ Partililer bu seferde Darıca’dan geçti!
Dernekler İzmit Belediye Meydanı’nda buluşacak
Gölcük’te çevreyi kirleten besi çiftliğine ceza kesildi
