Çayırova’da kütüphaneler 7/24 hizmette
Gündem, 12 Haziran 2025 10:27Çayırova Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı iki kütüphane, YKS öncesinde Çayırovalı gençlere 7/24 esasıyla hizmet vermeye devam ediyor. Sınava hazırlanan öğrenciler ise kütüphanelerin 7 gün 24 saat açık olmasından dolayı oldukça memnun.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı ve açıldığı günden bu yana sadece Çayırovalı öğrencilerin değil bölgedeki kitapseverlerin ve sınava hazırlanan gençlerin de uğrak noktası olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kitap Kahve ve Akse Kitap Kahve, yaklaşan YKS öncesinde gençlere 7 gün 24 saat esasıyla hizmet vermeyi sürdürüyor. Sınava hazırlanan öğrenciler, kütüphanelerin ferah, güzel ve sessiz ortamları ile geniş kaynak imkanıyla rahat bir şekilde son hazırlıklarını gerçekleştiriyorlar. YKS’ye kısa bir süre kala hazırlıklarına Çayırova Belediyesi’nin kitap kahvelerinde devam eden gençler, kendilerine sunulan bu imkandan dolayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletiyor.
“BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”
Çayırova Anadolu Lisesi öğrencisi olan Zeynep Duru, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Burada güzel bir çalışma ortamımız var, 7/24 açık olması da bizim için ekstra bir avantaj. Evimize yakın ve burada istediğimiz saate kadar ders çalışabiliyoruz, kısıtlanmış hissetmiyoruz kendimizi. Ayrıca yan tarafta kitap kafe olması da ayrı bir avantaj bizim için. Uygun fiyatlar var, arkadaşlarımızla vakit geçirmek istediğimizde orayı kullanıyoruz ve ayrıca zamandan tasarruf etmiş oluyoruz. Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye çok teşekkür etmek istiyorum çünkü bize böyle bir çalışma ortamı hazırladı. Bunun dışında da gençler için birçok çalışma hazırladı ve bizim üzerimizde emeği çok büyük” diye konuştu.
.gif)
“MOTİVASYONUMUZU ARTIRIYOR”
Melisa Ataman ise, “Buranın ortamı, çalışanları ve hizmet kalitesi çok samimi. Kafenin olması da bizim için büyük imkan. Erkenden gelip istediğimiz saate kadar çalışabiliyoruz. İnternete erişim imkanımız da var” açıklamasında bulundu. Son virajda sınava Akse Kitap Kahve’de hazırlandığını belirten Furkan Atalay, “Son bir aydır sürekli geliyorum ve buranın olması büyük bir avantaj bizim için. Ortamın güzel olması benim çalışma hevesimi artırdı. Arkadaşlarımı gördükçe çalışma hevesimiz ve motivasyonumuz da artıyor. Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye burada bize sunduğu bu imkandan ötürü çok teşekkür ederiz” dedi.
“ÇOK NEZİH BİR ÇALIŞMA ORTAMI VAR”
Üniversite sınavına yeniden hazırlanan ve bunun için de Çayırova Belediyesi’nin kütüphanelerini tercih eden Kerem Acun, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Burada çok güzel ve çok nezih bir çalışma ortamı var. Her türlü imkana sahibiz, 7/24 açık olması da son derece iyi oldu bizim için. Çalışanlarımızın hepsi çok güler yüzlü, herkes işini severek yapıyor ve bizlere yardımcı olmaya çalışıyor. Bu yüzden de biz öğrenciler olarak burada çok mutluyuz.”
Gündem, 12 Haziran 2025 10:27
Yorumlar (0)
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
Erdoğan CHP'lilere yine demediğini bırakmadı!
Kocaeli trafiğinde kasisler neye göre belirleniyor?
Emeklilerle ilgili o düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruldu
Kocaeli Büyükşehir’in yeşil alan uzmanlığı Almanya’daki fuarda gözler önüne serildi
Emekliye iki bayramda zamlı ikramiye!
İzmit’te daha düşük maliyete hizmette süreklilik
İşte en genç seçmene sahip parti!
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi olmayı başardı
Açlık sınırı asgari ücreti solladı
İzmit’te o caddeye Kocaelispor logolu trafo binası!
Altın ve gümüşte bir dalgalanma hareketi yine bekliyorum!
Körfezli çocuklar doyasıya eğlendi
MHP'li başkan bir kadını darp etti
Darıca’da Türkiye Boks Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Dış ticarette 92 milyon dolarlık açık
Karamürsel’de Osmanlı mezarları koruma altına alındı
KOSGEB destekleri KOTO’da anlatıldı
Semt polikliniği ne zaman yapılacak?
AKP'lilere küskünleri arayın talimatı
Tüpraş'ta korkutan patlama!
Erdoğan'a o iş insanı dolandırıcılıktan ceza aldı denilmedi mi?
Düşmanca bir dili doğru bulmuyorum
Büyükakın Gebze’de de denize daldı!
Zeytinoğlu işgücü verilerini değerlendirdi
Gebze’de bir aile yok oldu, 3 aydır tek bir rapor yok
İzmit’te muhtarları ziyaret ederek talepleri dinlediler
Dilovası’nda Kent Meydanı Projesi için ilk kazma vuruldu
Gölcüklü Demet Akalın o isimleri defterden sildi!
Doğalgaz zammı yolda mı?
Kar altında gerçeği aratmayan tatbikat!
Kağıtspor, voleybolda emin adımlarla ilerliyor
Dolandırıcılık suçundan aranan zanlı Dilovası’nda yakalandı
Kesinlikle bu fiyatlardan altın almayın!
Ocak ayı anketinden hangi parti birinci çıktı?
Düzce Akçakoca Belediyesi’nden İzmit Belediyesi’ne ziyaret
BTP Kocaeli’den iki belediye başkanına ziyaret
