Çayırova’da kütüphaneler 7/24 hizmette
Gündem, 12 Haziran 2025 08:49Çayırova Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı iki kütüphane, YKS öncesinde Çayırovalı gençlere 7/24 esasıyla hizmet vermeye devam ediyor. Sınava hazırlanan öğrenciler ise kütüphanelerin 7 gün 24 saat açık olmasından dolayı oldukça memnun.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı ve açıldığı günden bu yana sadece Çayırovalı öğrencilerin değil bölgedeki kitapseverlerin ve sınava hazırlanan gençlerin de uğrak noktası olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kitap Kahve ve Akse Kitap Kahve, yaklaşan YKS öncesinde gençlere 7 gün 24 saat esasıyla hizmet vermeyi sürdürüyor. Sınava hazırlanan öğrenciler, kütüphanelerin ferah, güzel ve sessiz ortamları ile geniş kaynak imkanıyla rahat bir şekilde son hazırlıklarını gerçekleştiriyorlar. YKS’ye kısa bir süre kala hazırlıklarına Çayırova Belediyesi’nin kitap kahvelerinde devam eden gençler, kendilerine sunulan bu imkandan dolayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletiyor.
“BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”
Çayırova Anadolu Lisesi öğrencisi olan Zeynep Duru, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Burada güzel bir çalışma ortamımız var, 7/24 açık olması da bizim için ekstra bir avantaj. Evimize yakın ve burada istediğimiz saate kadar ders çalışabiliyoruz, kısıtlanmış hissetmiyoruz kendimizi. Ayrıca yan tarafta kitap kafe olması da ayrı bir avantaj bizim için. Uygun fiyatlar var, arkadaşlarımızla vakit geçirmek istediğimizde orayı kullanıyoruz ve ayrıca zamandan tasarruf etmiş oluyoruz. Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye çok teşekkür etmek istiyorum çünkü bize böyle bir çalışma ortamı hazırladı. Bunun dışında da gençler için birçok çalışma hazırladı ve bizim üzerimizde emeği çok büyük” diye konuştu.
.gif)
“MOTİVASYONUMUZU ARTIRIYOR”
Melisa Ataman ise, “Buranın ortamı, çalışanları ve hizmet kalitesi çok samimi. Kafenin olması da bizim için büyük imkan. Erkenden gelip istediğimiz saate kadar çalışabiliyoruz. İnternete erişim imkanımız da var” açıklamasında bulundu. Son virajda sınava Akse Kitap Kahve’de hazırlandığını belirten Furkan Atalay, “Son bir aydır sürekli geliyorum ve buranın olması büyük bir avantaj bizim için. Ortamın güzel olması benim çalışma hevesimi artırdı. Arkadaşlarımı gördükçe çalışma hevesimiz ve motivasyonumuz da artıyor. Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye burada bize sunduğu bu imkandan ötürü çok teşekkür ederiz” dedi.
“ÇOK NEZİH BİR ÇALIŞMA ORTAMI VAR”
Üniversite sınavına yeniden hazırlanan ve bunun için de Çayırova Belediyesi’nin kütüphanelerini tercih eden Kerem Acun, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Burada çok güzel ve çok nezih bir çalışma ortamı var. Her türlü imkana sahibiz, 7/24 açık olması da son derece iyi oldu bizim için. Çalışanlarımızın hepsi çok güler yüzlü, herkes işini severek yapıyor ve bizlere yardımcı olmaya çalışıyor. Bu yüzden de biz öğrenciler olarak burada çok mutluyuz.”
Gündem, 12 Haziran 2025 08:49
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
