50 bin nüfusun yazın 500 bine çıktığı Kandıra’yı temiz tutmak kolay iş değil!
Gündem, 12 Haziran 2025 06:21Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
Namazgah Kültür Merkezi’nde kahvaltı ile başlayan etkinliğe Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Köksal, Temizlik İşleri Müdürü Murat Ölmez ve yaklaşık 80 personel katıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Erol Ölmez, temizlik personelinin özverili çalışmalarına dikkat çekerek, "Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün mesaisi diğer birimlerdeki gibi 08.30-17.30 saatleri arasında bitmiyor. Günün 24 saati boyunca, bayramda, tatilde, sıcakta, soğukta sürekli görev başındasınız. Yaptığınız işin zorluğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Zor ve o kadar da önemli bir görev yapmaktasınız. Hedefimiz, Kandıra’mızdaki temizlik standardını daha da yükselterek, daha temiz bir Kandıra’dır. 50 bin nüfuslu ilçemizde yaz aylarında artarak 500 bini aşan nüfusa hizmet etmek hiç de kolay değil.
Göstermiş olduğunuz gayret ve emeklerden dolayı teşekkür ederim. Bizim önceliğimiz her bir çalışma arkadaşımın iş güvenliği. Özellikle çöp toplama araçlarımızın arkasındaki arkadaşlarımızın çok dikkatli olmalarını istiyoruz," dedi.
.gif)
Başkan Ölmez, ayrıca, "Görevimizi yaparken hem cadde ve sokaklarımızı temizleyeceğiz hem de vatandaşlarımızla iyi ilişkiler kurup, doğaya dost olmaya, çevreyi kirletmemeye davet edeceğiz. Kullandığımız çöp konteyneri, araç, gereç gibi kamu mallarını koruyup gözetelim. Böyle yaparsak doğal olarak ilçemizdeki birçok olumsuzluğun önüne de geçmiş oluruz," ifadelerini kullandı.
Toplantı, personelin görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi. Kandıra Belediyesi, temizlik hizmetlerinde kaliteyi artırmak ve personelin motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla bu tür toplantıları düzenli olarak gerçekleştirmeyi planlıyor.
Gündem, 12 Haziran 2025 06:21
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
