MHP'li vekil racon kesti! Alayınıza kan kusturacağız
Siyaset, 10 Haziran 2025 11:08MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, sosyal medya üzerinden yaptığı sert açıklama da, "Milleti kandıran kim varsa, alayınıza kan kusturacağız” dedi.
Elazığ'da yaşanan sosyal ve siyasi tartışmalara ilişkin açıklama yapan MHP’li Semih Işıkver, kent adına konuşanların gerçek niyetlerinin sorgulanması gerektiğini söyledi. İsminde ‘Elazığ’ geçen haber sitelerindeki yorumların şehri temsil etmediğini iddia eden Işıkver, "Hepimiz için değil normal olarak sadece sizin için kıymeti olan ve anlamsız yere şehri de kutsamaya zorladığınız büyüklerinizin yüzüne bakmaya utanacaksınız. Dilin kemiği yok. Çevirin bakalım çevirebildiğiniz kadar. Milleti kandıran kim varsa. Alayınıza kan kusturacağız" ifadelerini kullandı.
“SON DÖNEMLERDE ELAZIĞ’A BAKINCA NİYETLERİ SORGULUYORUZ”
İsminde ‘Elazığ’ geçen internet haber siteleri ve sosyal medyada yapılan paylaşımların, kentin gerçek temsilcileriyle ilgisinin olmadığını belirten Işıkver, “Son dönemlerde Elazığ’ımıza bakınca internet haber sitelerinden, şehri temsil ettiği halde sadece kendini çok önemli gören şahsiyetlere kadar envai modelde şahıs ve kurumun niyetlerini sorguladığımızın bilinmesini isteriz. İki tarafın da kıymetini birbirinden ayıramadığımız için aynı paylaşımda cevap verdiğimizin de ayrıca değerlendirilmesi gereken bir husus olduğunu da ayrıca ifade etmek isteriz. İsminde ‘Elazığ’ olan çeşitli haber sitelerinde yapılan yorumlara baktığımızda yorum yapanının da paylaşım yapanının da Elazığ ile alakasının olmadığını görünce kendimizi suçlamaktan başka çare bulamıyoruz. Şehirde merkezi idarenin yaptığı işleri üstlenmek bir yana reklamını başkasına kaptırmamak adına sosyal medyadan laf söz sokanı mı dersiniz, başka yanlışlara payanda olarak şehri bozmaya yemin ederek yönettiği yapıyı memleket düşmanlarına teslim edeni mi dersiniz? Her şekilden, her boydan, her renkten nefsine âşık modelleri gün geçmiyor ki dehşetengiz gözlerle izlemek zorunda kalmayalım” ifadeleriyle sert çıktı.
“ALAYINIZA KAN KUSTURACAĞIZ”
Işıkver’in açıklamasının en dikkat çekici bölümü ise şu cümlelerle geldi:
“Aslında ne yaşı 50’yi geçtiği halde şahsiyetini tamamlamamış tiplere ne de isminde ‘Elazığ’ı kullandığı halde şehri sol siyasetin izzetsiz aparatlarına satmaktan gocunmayan modellere cevap verme zaruretimiz yok ama bilin istiyoruz. Alayınız gelin. Sizi öyle bir hale getireceğiz ki. Hepimiz için değil normal olarak sadece sizin için kıymeti olan ve anlamsız yere şehri de kutsamaya zorladığınız büyüklerinizin yüzüne bakmaya utanacaksınız. Dilin kemiği yok. Çevirin bakalım çevirebildiğiniz kadar. Milleti kandıran kim varsa. Alayınıza kan kusturacağız.Vesselam.”
Siyaset, 10 Haziran 2025 11:08
Yorumlar (0)
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
KOTO Başkanı Bulut, CHP İl Başkanı Arcan’ı tebrik etti
İSU, kayıp kaçak oranını azalttı!
Başkan Sezer: Sadece 3 Aralık’ta değil her gün, bir ve beraberiz
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Roman derneklerini dinledi!
Kandıra Meclisi’nde 12 madde karara bağlandı
Sarıdoğan: Engelliler için farkındalık ve çözüm günü olmalı
Başkan Gökçe’den yeni EYDEM müjdesi!
Rallide 2025’in 7’inci ve son yarışı Kocaeli’de
Hürriyet: Sizin gibi insanların ölümüne sebep olmadık!
Zeytinoğlu enflasyon verilerini değerlendirdi: Üretim maliyetleri açısından olumlu bir gelişme
AKP’de milliyetçi tabanı kaybetme kaygısı
Büyükakın, Dilovası faciasında ihmali olan yöneticilerle ilgili açıklama yapmalı
İktidar Suriye’deki Alevi katliamlarına sessiz kalarak suça ortak oluyor
Büyükakın: Gelecek, iyi eğitilmiş gençlerde
Eftal Turizm’den KOTO üyelerine indirim
