Çayırova Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Gündem, 03 Haziran 2025 15:38Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Çayırova Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Çayırova Kent Meydanı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında Çayırova’nın yarınlarına hizmet edecek büyük bir sosyalleşme alanı olarak, uzun yıllar boyunca Çayırovalıların faydalanacağı Çayırova Kent Meydanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yapılan proje kapsamında, peyzaj düzenlemeleri, kafeterya duvar imalatları, camii alanı gibi birçok noktada inşaat faaliyetleri devam ediyor. 25 bin metrekarelik alan üzerine kurulan proje, alt katında sosyal alanları bulunan camisi, otoparkı, yürüyüş ve bisiklet yolları, kuru havuzu, amfisi, paten pisti, kafeteryası, fitness, dinlenme ve çocuk oyun alanları ile dikkat çekiyor.
.gif)
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Hızla devam eden çalışmalar kapsamında Çayırova Kent Meydanı şantiye alanında, istinat duvarı imalatları, kuru havuz imalatları ve park imalatlarının kaba çalışmaları tamamlanırken, kafeterya bölümünde mekanik tesisat imalatları tamamlandı. Meydanda bulunan cami inşaatında ise, iç-dış cephe duvar, dış cephe konstrüksiyon, iç cephe iskele imalatları ve elektrik tava imalatları yapılması işleri hızla sürüyor. Cami altında bulunan 3 katlı kapalı otopark alanın bodrum katında ise otopark tava imalatları sürüyor.
BÜYÜK ORANDA YEŞİL ALANDAN OLUŞACAK
En kısa sürede tamamlanarak, Çayırova halkının kullanımına açılması planlanan Çayırova Kent Meydanı, tamamlandıktan sonra Çayırova’nın yarınlarına hizmet edecek bir sosyal yaşam alanı olacak. Büyük oranda yeşil alandan oluşacak kent meydanı, sosyal donatılarla birlikte Çayırovalıların rahatça vakit geçirebileceği bir proje olarak dikkat çekiyor.
Gündem, 03 Haziran 2025 15:38
Yorumlar (0)
Akaryakıta büyük zam yolda!
Gölcük’te o çalışmalar yaz ayına yetişecek
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek!
Yurt dışından konut alımı rekor kırdı!
Kocaeli’de kütüphaneler gençlerin tek adresi haline geldi
Nereye baksanız kayırma, torpil var!
Pazarda da kredi kartı dönemi başladı
Büyükakın, Gölcük’te partililerle bir araya geldi
Bariyer sistemi ile atıkların İzmit Körfezi’ne ulaşması engelleniyor
İGSAŞ’a İyi Fikir Ödülü
Erken seçim diyenlerin oranı yüzde 60'ı da geçti
Sefalet ücretlerine karşı ayağa kalktılar!
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
Erdoğan CHP'lilere yine demediğini bırakmadı!
Kocaeli trafiğinde kasisler neye göre belirleniyor?
Emeklilerle ilgili o düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruldu
Kocaeli Büyükşehir’in yeşil alan uzmanlığı Almanya’daki fuarda gözler önüne serildi
Emekliye iki bayramda zamlı ikramiye!
İzmit’te daha düşük maliyete hizmette süreklilik
İşte en genç seçmene sahip parti!
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi olmayı başardı
Açlık sınırı asgari ücreti solladı
İzmit’te o caddeye Kocaelispor logolu trafo binası!
Altın ve gümüşte bir dalgalanma hareketi yine bekliyorum!
Körfezli çocuklar doyasıya eğlendi
MHP'li başkan bir kadını darp etti
Darıca’da Türkiye Boks Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Dış ticarette 92 milyon dolarlık açık
Karamürsel’de Osmanlı mezarları koruma altına alındı
KOSGEB destekleri KOTO’da anlatıldı
Semt polikliniği ne zaman yapılacak?
AKP'lilere küskünleri arayın talimatı
Tüpraş'ta korkutan patlama!
Erdoğan'a o iş insanı dolandırıcılıktan ceza aldı denilmedi mi?
Düşmanca bir dili doğru bulmuyorum
Büyükakın Gebze’de de denize daldı!
Zeytinoğlu işgücü verilerini değerlendirdi
