Başkan Büyükakın Sivaslılarla buluştu
Gündem, 30 Mayıs 2025 20:51Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Çayırova’da bulunan Sivas Zara Yolören Köyü Derneği'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Hem dernek üyeleri hem de vatandaşlar Başkan Büyükakın ile sohbet ederek yoğun ilgi gösterdi.
SICAK BİR ŞEKİLDE KARŞILANDI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Anadolu’nun kadim kültürünü yaşatan Sivaslı hemşehrileriyle gönül dolu bir buluşmaya imza attı. Çayırova’da bulunan Sivas Zara Yolören Köyü Derneği'ni ziyaret eden Başkan Büyükakın, sıcaklık ve samimi bir şekilde ağırlandı. Buluşmaya, Sivas Dernekler Federasyonu Başkanı Zafer Dolu ve Sivas Zara Yolören Köyü Dernek Başkanı Haydar Bilmez ev sahipliği yaparken, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba da eşlik etti.
.gif)
“KÖKLÜ BİR MEDENİYETİN TAŞIYICILARI”
Sivil toplum kuruluşlarının şehrin sosyal dokusunun vazgeçilmez unsurları olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Birliğin, kardeşliğin, dayanışmanın adıdır Sivaslılar” vurgusu yaparak şunları söyledi: “Sivaslı hemşehrilerim köklü bir medeniyetin taşıyıcılarıdır. Şehrimizin kültür mozaiğine değer katan kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Taleplerinizi, önerilerinizi başımızın üstünde taşıyoruz.”
TEŞEKKÜRLERİN EN SAMİMİSİ
Sivas Dernekler Federasyonu Başkanı Zafer Dolu ise, “Tahir Başkanımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Ne zaman bir sıkıntımız, bir talebimiz olsa, samimiyeti ve gayretiyle yanımızda oldu. Bugün burada iletilen her düşüncenin yine titizlikle takip edileceğine inancımız tam” diyerek Başkan Büyükakın’a teşekkürlerini sundu. Dernek Başkanı Haydar Bilmez de “Böyle bir buluşma, aramızdaki gönül bağlarını daha da güçlendiriyor. Başkanımıza ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi. Birlikteliğin devamında ortam adeta bir Anadolu şölenine dönüştü. Dernek üyeleri Başkan Çiftçi’den bir sazla türkülere can vermesini istedi. Çiftçi, kırmadı, aldı eline sazı ve bozkırın sesi olan "Uzun İnce Bir Yoldayım" ile “Dostum Dostum” türkülerini gönülden çaldı.
Gündem, 30 Mayıs 2025 20:51
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
