Çayırova kapalı spor salonunda sona yaklaşıldı
Spor, 29 Mayıs 2025 00:18Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Atatürk Mahallesi’nde inşa edilen Kapalı Spor Salonu ve Sporcu Fabrikası’ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Çayırova’mızın spor vizyonuna çok yakışacak Kapalı Spor Salonu ve Sporcu Fabrikası projemizde adım adım sona yaklaşıyoruz” dedi.
Çayırova’ya kazandırdığı projeler ve yaptığı yatırımlarla ilçeye ‘Spor Kenti’ kimliği kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yapımına hızla devam edilen Kapalı Spor Salonu ve Sporcu Fabrikası’nda incelemeler gerçekleştirdi.
Tamamlandığında Çayırova’nın spor geleceğine büyük hizmetler yapacak ve 11 branştan sporcunun, spor yapmasına olanak sunacak Kapalı Spor Salonu ve Sporcu Fabrikası şantiye alanına giden Başkan Çiftçi, buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. İç tefrişat çalışmaları süren Kapalı Spor Salonu ve Sporcu Fabrikası’nda; duvar sıva, mekanik elektrik havalandırma ve desent imalatları ile klima imalatları ve dış cephe boyası gerçekleştiriliyor.
.gif)
5 DÖNÜM ARAZİDE İNŞA EDİLİYOR
Atatürk Mahallesi’nde yaklaşık 5 dönüm arazide inşa edilen ve tamamlandığında 10 farklı branştan sporcunun aynı anda ve toplamda 11 branştan sporcunun antrenman yapmasına olanak sunacak ‘Kapalı Spor Salonu ve sporcu Fabrikası’ Çayırova’nın spor altyapısına büyük bir seviye atlatacak. Şantiye alanında yapılan çalışmaları incelemesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Çayırova’mızın spor vizyonuna çok yakışacak Kapalı Spor Salonu ve Sporcu Fabrikası projemizde adım adım sona yaklaşıyoruz.
ÇOK YAKINDA HİZMETE SUNACAĞIZ
Bölgemizin en kapsamlı spor tesislerinden biri olacak bu kompleksi çok yakında hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Çocuklarımız ve gençlerimiz için güçlü bir gelecek inşa ediyoruz” dedi. Çayırova’nın yarınlarına hizmet edecek ve gelecekte Çayırova’dan nice milli sporcunun yetişmesine olanak sunacak Kapalı Spor Salonu ve Sporcu Fabrikası’nda, 7’den 70’e her ilçe sakini spor yapmanın imkanına erişecek. Kapalı Spor Salonu ve Sporcu Fabrikası’nın en kısa sürede tamamlanarak, ilçe sakinlerinin ve Çayırova gençliğinin kullanımına açılacak.
Spor, 29 Mayıs 2025 00:18
Yorumlar (0)
Kredi kartı limiti düzenlemesine tepki: Vatandaşın kemerinde sıkacak delik kalmadı
Pankarttan korktular, yolu polisle kestiler!
İzmit’te metro tesisinin pisliği denize mi akıyor?
AKP’de o ilçe başkanına istifa et mi denildi?
Dört parti ittifak mı yapacak?
MHP’li başkan Turhan’a Dilovası spor bayrağı
Kocaelililer, Milli Direniş Günü’nde ellerinde Türk bayrakları ile yürüdü
İmamoğlu ile birlikte diploması iptal edilen o profesörle ilgili yeni karar
Kocaeli Valiliği’nden yeni uyarı: Kuvvetli yağışlara dikkat!
Gazeteci Uğur Ulusoy’un 2’inci kitabı yayında
İzmit ile o belediye kardeş olacak!
Çayırova’da İYİ Parti’ye yeni üyeler
İktidarın en büyük rakibi emekliler!
Büyükakın’dan Berat Kandili mesajı
Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki davalar katlandı
Metro projesi için segmentler İzmit’te fabrika ortamında üretiliyor
Şiddetli fırtına uyarısı
Haldız inşaatla ilgili şok iddia! 45 milyon dolar nerede?
Bu nasıl ahlaksız bir habercilik anlayışı
Memurlarla ilgili düzenleme geri çekilmelidir
Bir bavula sığan hayatlar: Mübadele’nin 103. yılı İzmit’te anıldı
Kocaeli Valisi Aktaş, Boks Şampiyonasını izledi
Saadet Partisi, yerelde çözüm odaklı projelerle hazır
Tarlada 10 lira, markette 40 lira!
Akaryakıta büyük zam yolda!
Gölcük’te o çalışmalar yaz ayına yetişecek
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek!
Yurt dışından konut alımı rekor kırdı!
Kocaeli’de kütüphaneler gençlerin tek adresi haline geldi
Nereye baksanız kayırma, torpil var!
Pazarda da kredi kartı dönemi başladı
Büyükakın, Gölcük’te partililerle bir araya geldi
Bariyer sistemi ile atıkların İzmit Körfezi’ne ulaşması engelleniyor
İGSAŞ’a İyi Fikir Ödülü
Erken seçim diyenlerin oranı yüzde 60'ı da geçti
Sefalet ücretlerine karşı ayağa kalktılar!
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
