Kandıra’da bayramdan sonra deniz sezonu açılıyor
Gündem, 29 Mayıs 2025 11:38Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin mavi bayraklı plajlarını yeni deniz sezonuna hazırlamak için hummalı bir çalışma yürütüyor.
Kocaeli’nin sahil kenti kimliğini öne çıkarmak ve yaz turizminden hak ettiği payı almasını sağlamak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, mavi bayraklı plajları 15 Haziran’da başlayacak deniz sezonuna hazırlıyor.
BÜYÜKŞEHİR YAZ TURİZMİNİ GELİŞTİRİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Körfezi’nde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarının meyvesini almaya devam ediyor. Körfezi akvaryuma dönüştürme hedefiyle çevre çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir, kentte yaz turizmini de geliştiriyor. Geçtiğimiz yıl mavi bayraklı plaj sayısını 9’a çıkaran Büyükşehir, bu yıl da başarısını koruyor. Deniz suyunun temizliğini, çevre yönetimine verilen önemini, plajların hijyenini ve güvenilirliğini uluslararası anlamda teyit ederek başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren Büyükşehir, bu kapsamda yaz mevsiminde vatandaşların plajlardan en güzel şekilde yararlanması için çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor.
.gif)
KUMSAL TEMİZLİĞİ, BAKIM VE ONARIM
Kurban Bayramı tatiliyle birlikte başlayacak yaz sezonunda Kocaeli’nin mavi bayraklı eşsiz plajları misafirlerini bekliyor olacak. Çalışmalar kapsamında plajlarda kumsal temizliği, bakım ve onarım çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor.
100 KİŞİLİK EKİPLE YAZA HAZIRLIK
100 kişilik ekiple Kandıra sahillerini yaza hazırlayan Büyükşehir Belediyesi; Kerpe, Kumcağız, Kovanağzı, Cebeci, Bağırganlı, Seyrek, Miço Kadınlar plajlarında bulunan sert zeminlerde boya ve cila, soyunma kabini ve duş montaj çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler plaj çevrelerinde de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hem plajlar hem de plaj çevreleri yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyor. Mavi Bayraklı plaj sayısını koruyan ve bu sayıyı ilerleyen yıllarda arttırmayı hedefleyen Büyükşehir, plajlardaki çalışmalarını deniz sezonunun başlayacağı tarih olan 15 Haziran’a kadar sürdürecek.
Gündem, 29 Mayıs 2025 11:38
Yorumlar (0)
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
