Erdoğan'a kendi mahallesinden adalet tepkisi
Gündem, 24 Mayıs 2025 10:29Erdoğan'a kendi mahallesinden 'adalet' tepkisi geldi. AKP’li eski AKİT yazarı Abdurrahman Dilipak, “Adaletten söz etmeye gerek yok, çünkü yok! Bırakın “Hukuk Devleti” olmayı, “Kanun Devleti” şartları bile yok” dedi.
AKP’nin kendi mahallesinden ‘adalet’ ayarı geldi. AKP’li eski AKİT yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında ülkenin acı gerçeklerini tek tek açıkladı. Adalet ve hukuk eleştirisinde bulunan Dilipak, “Adaletten söz etmeye gerek yok, çünkü yok! Bırakın “Hukuk Devleti” olmayı, “Kanun Devleti” şartları bile yok” ifadelerini kullandı.
SİYASİ TUTUKLULAR DİKKAT ÇEKİYOR
İBB’ye yapılan operasyonda İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu tutuklanmıştı. Silivri’deki cezaevinde tutuklu olarak bulunan İmamoğlu dışında pek çok siyasi isminde yer alması dikkat çekiyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan gibi siyasi üst düzey isimler tutuklu olarak bulunuyor.
DİLİPAK: ADALETTEN SÖZ ETMEYE GEREK YOK, ÇÜNKÜ YOK!
Siyasi isimlerin tutuklanması muhalefet tarafından ‘adalet ve hukuk’ eleştirilerine neden oluyor. AKP’nin kendi mahallesinden ise tepki sesleri gelmeye devam ediyor. Bu sefer AKP’li Abdurrahman Dilipak’tan 'adalet' ve 'hukuk' eleştirisi geldi. Dilipak, “Adaletten söz etmeye gerek yok, çünkü yok! Bırakın “Hukuk Devleti” olmayı, “Kanun Devleti” şartları bile yok. Yasa çıkmadan, Politika kurulu, Bilim kurulu, bir Stratejik eylem planı, bir genelge bir tamim uygulama başlıyor. Yani yasa’ya da gerek yok.Toplumsal barış için adliyelere bakmak gerek. Ailelerin yarından fazlası sorunlu. Cezaevleri tıklım tıklım dolu. Mahkeme koridorları AVM’lerden daha kalabalık. Hapishane’ler de öyle Hastahane’ler de! Uyuşturucu, Fuhuş, Kumar, Cinayet, dolandırıcılık, Mafia, rüşvet, torpil, ihaleye fesat karıştırma, mala çökme, gasb konularına girelim mi, kalsın mı?” ifadelerini kullandı.
“SİYASİ TUTUKLU SAYISINDA HERHALDE DÜNYA REKORU BİZDE OLSA GEREK”
Dilipak son olarak siyasi tutuklu sayısına dikkat çekerek, “Siyasi tutuklu sayısında herhalde dünya rekoru bizde olsa gerek” şeklinde konuştu.
Gündem, 24 Mayıs 2025 10:29
Yorumlar (0)
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
