BTP İzmit İlçe Başkanı Barutçu da Büyükakın’a tepki gösterdi
Siyaset, 22 Mayıs 2025 10:53Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İzmit ilçe başkanı Cahit Barutçu da CHP ile AKP’liler arasında polemiğe neden olan Kocaeli'nin kötü yönetildiğine dair iddialarla ilgili topa girdi.
BTP İzmit İlçe Başkanı Cahit Barutçu şöyle konuştu: Bir ülkede iktidar ve yetki sahipleri muhalefete muhalefet etmeye başladıysa vay halimize! Kocaeli'nin bir dünya problemi var defalarca dile getirdik.
Bunları konuşmayacak mıyız? Hep size tepeden alıştığınız gibi padişahım çok yaşa mı diyeceğiz? Bugün bir saatim boşa gitti diyenler boy aynasına baksın bir ömrünüzün boşa gittiğini göreceksiniz,
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı çok şeffaf iseniz açıklayın bütçenizin durumunu niye yuvarlama konuşuyorsunuz? Kocaeli, Türkiye'nin en büyük borçlu belediyesi değilse ikinci büyük borçlu belediyesi mi? Niye anlatmıyorsunuz?
Konserleri kiminle yaptınız, bilboardlara afişleri sizden izinsiz mi astılar? Halkı davet ettiğiniz konserleri kim organize ediyor? Yaptığınız işin niye arkasında durmuyorsunuz halkı niçin yanıltıyorsunuz? Mesela Kocaeli'de domuz çiftliği var mı? B
Bunlarla ilgili hiçbir bilgi geldi mi? Kim yiyor kimlere yediriliyor? Elbette ki bunlara cevap vereceksiniz kimseyi azarlayarak korkutarak yıldırmaya hakkınız yok. Kocaeli'de yaşayan her bireyi bilgilendirip tek tek anlatacağım gönlünde ve genişliğinde olmanız gerekir.
Biz konuşmazsak sizin hiçbir kıymetiniz yoktur. Belsa'nın önü daha düne kadar İzmit sizde değil miydi? Ne için yağmurda önlem amaçlı pompaları koymadınız? Siz ranta hizmet etmeyi insanlara hizmet etmek olarak algılıyorsunuz?
23 yıldır ben olmasam bu ülke batar bu hükümet giderse devlet yıkılır diyen siz değil misiniz? O zaman niçin bazı horozlar vardır ki kendi öttüğü için güneş doğuyor zanneder sözünü sarf ediyorsunuz yoksa Sigmund Freud'un psikolojideki yansıtma dersini mi aldınız?
Zaten işin başındasınız tüm yetkiler elinizde 6 Şubat 2023 tarihinde tarihin en yıkıcı ve ölümcül felaketi yaşandı 53 binden fazla insanımız hayatını kaybetti o dönemde hükümet yetkililerinin nasıl günlerce müdahale etmediğini Türk milleti gördü haliyle Kocaeli'imizde bunlarla ilgili yetersizliği müsaade edin de konuşalım ifade edelim.
Siz de laf üretmek yerine bizi dinleyin ve çalışın Kocaeli'nin mali yapısı size göre düzgün olabilir çünkü sizde ak ile kara birbirine karışmış bunun içinden çıkana aşk olsun. Ama Bağımsız Türkiye Partisi'nin tertemiz bilgili donanımlı liyakatli kadrolarına milletimiz izin verdiği gün sizin ne kadar yanlış yaptığınızın ispatı olacaktır.
Siyaset, 22 Mayıs 2025 10:53
Yorumlar (0)
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
