Derince’de 19 Mayıs kutlamaları konserle taçlandı
Gündem, 20 Mayıs 2025 16:1719 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Derince’de üç gün boyunca devam eden etkinlikler, kortej yürüyüşü ve “Sahne Senin” Gençlik Konseri ile coşku içinde tamamlandı.
ÜÇ GÜN SÜREN ETKİNLİKLER
Derince Belediyesi’nin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında üç gün boyunca düzenlediği etkinlikler kortej yürüyüşü ve Sahne Senin Gençlik Konseri ile tamamlandı. Kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri barındıran üç günlük programlara ilçe halkı yoğun ilgi gösterirken, Derinceliler 19 Mayıs’ı bu anlamlı günün ruhuna yakışır şekilde kutladı. İlk gün gerçekleşen Manuş Baba konseri ile binlerce kişi Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde buluşarak konser coşkusu yaşarken Derince’deki etkinlikler ikinci gün Ata’ya Saygı Yürüyüşü, Atatürk Koşusu ve Spor Branş Gösterileri ile devam etti.
.gif)
KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
Derince’de düzenlenen üçüncü ve son gün etkinliklerinin adresi ise bu kez Yenikent Mahallesi oldu. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programda ilk olarak kortej yürüyüşü yapıldı. Yenikent Mahallesi Muhtarlığı önünde buluşan ilçe sakinleri buradan cirit şöleninin yapıldığı meydana (Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arkası) kadar ellerinde ay yıldızlı bayraklar ve marşlarla kortej yürüyüşünde bulundu. Yürüyüşün ardından cirit şöleninin yapıldığı meydanda bu kez Derince Belediyesi Ritim Topluluğu ve Sahne Senin Gençlik Konseri ile kutlamalar devam etti.
BAŞKAN GÖKÇE’DEN TEŞEKKÜR
Gençlerin enerjisi ve halkın yoğun katılımıyla bayram coşkusu zirveye çıkarken, Derince Belediyesi Ritim Topluluğu ve Sahne Senin Gençlik Konseri geceye renk kattı. 19 Mayıs kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan ilçe halkına teşekkür eden Başkan Gökçe yaptığı değerlendirmede, “Üç gün süren 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimizi kortej yürüyüşü ve Sahne Senin Gençlik Konserimizle coşku içinde tamamladık. Gençlerimiz ve halkımızla birlikte keyif dolu dakikalar yaşadık. Halkımıza, gençlerimize ve emek veren herkese çok teşekkür ederiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi.
Gündem, 20 Mayıs 2025 16:17
Yorumlar (0)
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
