Başarılı oyuncular Gençlik Festivali’ne renk kattı
Gündem, 19 Mayıs 2025 22:49Büyükşehir Belediyesi’nin EnFest etkinliklerinde sahne alan BKM Mutfak ekibinin başarılı oyuncuları Atakan Çelik ve Safa Sarı Gençlik Festivali’ne renk kattı.
Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl çok geniş hazırladığı programlarla dolu dolu kutluyor. 3 güne yayılan etkinliklerle eğlencenin tadını çıkaran gençler, birçok farklı organizasyonla bayramı büyük keyifle yaşıyor. Bu kapsamda BKM Mutfak ekibinin başarılı oyuncuları Atakan Çelik ve Safa Sarı, gençlerin 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu. Programda kahkaha dolu anlar yaşandı.
KAHKAHA, ENERJİ VE EĞLENCE TAVAN YAPTI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Kocaeli gençliğine yakışır etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Kocaeli’nde 3 gün süren ve renkli görüntülere sahne olan EnFest, sürpriz konuklarıyla gençleri bir araya getiriyor. Bu kapsamda BKM Mutfak ekibinin başarılı oyuncuları Atakan Çelik ve Safa Sarı, Enfest’te Kocaelililerle buluştu. Programda kahkaha, enerji ve eğlence tavan yaparken, Ana Sahne’de ağırlanan Çelik ile Sarı, samimi tavırları ve esprili yaklaşımlarıyla Gençlik Festivali’ne renk kattı. Bu özel buluşma alanı dolduran izleyicilerden tam not aldı. Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Atakan Çelik ve Safa Sarı’ya Süper Lig’e yükselen şampiyon Kocaelispor’un formasını takdim etti.
.gif)
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ TEBRİK ETTİ
EnFest’in özel konukları olan Atakan Çelik ile Safa Sarı, sahne performansının ardından Kocaeli Büyükşehir mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Atakan Çelik, “Böyle bir festival organize ettikleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum. Bu destek belediyeden gelince ayrıca bir mutlu olduk. Gençler umutlarını hiçbir zaman kaybetmesin ve bu ülke için çalışmaya devam etsin. Çünkü ülkesini en çok seven, en çok çalışandır. O yüzden çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.
“GENÇLER İÇİN MÜTHİŞ BİR ALAN YAPILMIŞ”
Safa Sarı ise yaptığı açıklamada “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum. Sahneye çıktığımızda gördük. Gençler için müthiş bir alan yapmışlar. Futbol oynama, bisikletle pedal çevirme gibi alanlar vardı. Gençler belli ki çok eğleniyorlardı (gülerek) çünkü bizi dinlemediler. Gençlere tavsiyem; sevdiğiniz işi yapın, hayatın tadını çıkarın, eğlenmeye bakın” dedi.
ENFEST ETKİNLİKLERİ HIZ KESMİYOR
Kocaeli’nde renkli görüntülere sahne olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, Türkiye’nin en genç, en dinamik ve en dolu festivali EnFest etkinlikleriyle hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen festival; spor, kültür, sanat ve teknoloji alanındaki etkinliklerle gençlere bayram havasında bir 19 Mayıs yaşatıyor. Etkinlik alanında kurulan sahne ve stantlarda çeşitli sahne gösterileri, atölye çalışmaları ve etkileşimli aktivitelere aktif bir şekilde katılan gençler gönüllerince eğlenmenin tadını çıkarıyor.
Gündem, 19 Mayıs 2025 22:49
Yorumlar (0)
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
