Başkan Çiftçi: Geleceğimizi şekillendirecek gençlerimiz için ne yapsak azdır
Gündem, 19 Mayıs 2025 15:03Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, 19 Mayıs’ın ulusumuz için ne kadar önemli olduğunun altını çizerken, bayramın armağan edildiği gençler için de birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün milli mücadelemizin başladığı, ilk adımın atıldığı çok özel bir gündür. Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Vatanın bütünlüğü, milletin bağımsızlığı tehlikededir” diyerek attığı ilk adım, “Ya İstiklal Ya Ölüm” parolasıyla, zaferle taçlanan büyük bir mücadeleye dönüşmüştür. Bundan 106 yıl önce, 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlayan kurtuluş mücadelemiz, tüm Anadolu’ya yayılarak, büyük milletimizin bağımsızlığı için neleri başarabileceğinin en büyük nişanesi olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 106 yıl önce Samsun’da yaktığı istiklal meşalesi Amasya, Sivas ve Erzurum’dan geçerek, tüm yurdumuzu aydınlatmış ve milli mücadelemiz büyük bir zaferle sonuçlanmıştır.
“GENÇLERİMİZ YARINLARIMIZDIR”
Bu önemli ve özel günün gençlere armağan edilmesi, gelecek nesillerimize verilen önemin ve inancın en büyük işaretidir. Biz de Çayırova Belediyesi olarak ilçemizdeki gençlerimizin hem zihinsel hem de fiziksel gelişimlerine katkı sunmak adına birçok projeyi hayata geçirdik, hayata geçirmeye de devam ediyoruz. Geleceğimizi şekillendirecek gençlerimiz için ne yapsak azdır. Onlar bugünün gençleri olarak, bizleri yarınlar için umutlandıran kardeşlerimizdir. Gençlerimizin ideallerinin peşinden kararlılıkla giden, vatanını seven, ahlaklı, özgüvenli bireyler olarak yetiştirmek, en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Çayırovalı hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemiz için mücadele etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”
Gündem, 19 Mayıs 2025 15:03
Yorumlar (0)
Gölcük’te Bilgin Caddesi yenilendi
Ebru Teğmen ünlü iş insanının şirketinde işe başladı
Suça karışmamış PKK'lı ifadesi hangi aklın, hangi hukukun ürünü?
Emekli maaşıyla yaşamını sürdüremediği için çöplerden kağıt topluyor
Kocaeli’nin geleceğini şekillendiren yatırımlar
KOÜ’de servis araçları kullandırılmayan personellere yol masrafları ödensin!
Vali Aktaş, MÜSİAD’ın o programına katıldı
TMO'da rekor zarar! Çiftçi topraktan kopartılıyor
Telefon ve bilgisayar alacaklar dikkat!
21 ile kar yağacak, Kocaeli'ye rötarlı gelecek!
Dolandırıcılardan yeni tuzak!
Sahte dolar şoku! 50 ve 100'lükleri kimse almıyor
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
