Şener Söğüt: Kentsel Dönüşüm önceliğimiz
Gündem, 07 Mayıs 2025 22:41Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi; “Hep birlikte şehrimizin ve hemşerilerimizin yanında olacağız. Muhtarlarımızdan, sizlerden ve vatandaşlardan gelen aksaklıklara anında müdahale ediyoruz” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi. İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Şener Söğüt dışında AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve meclis üyeleri de katıldı. Toplantı öncesinde mahalle başkanlarıyla tek tek sohbet eden Başkan Söğüt, kısa da bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.
DOLU DOLU 6 YIL GEÇİRDİK
Başkan Söğüt, “Körfez’de hizmet dolu 6 yılı geride bıraktık. Bugüne kadar ilçemize bir çok proje kazandırdık. Dün olduğu gibi yarın da projelerimizi adım adım Körfez’e birliktelik ruhuyla, kardeşlik içinde çalışarak kazandıracağız. Altyapıdan üst yapıya, yeni ulaşım ağlarına, hizmet binalarına, gençlerimize yönelik kütüphane, gençlik merkezi ve sanat merkezlerine, yeni yaşam alanları ve kent meydanlarına kadar bir çok çalışmayı tamamladık.
.gif)
KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖNCELİĞİMİZ
Önceliğimiz kentsel dönüşüm oldu. Yılların kanayan yarası durumundaki Barbaros ve Kabakoz’da Büyükşehir Belediyemiz ve Bakanlığımız ile birlikte önemli adımlar attık. Barbaros Mahallesi’ndeki vatandaşlarımız yeni evlerine taşınacak. Kabakoz da da görüşmeler sürüyor. İlimtepe’de 2.500 konut bitti, ev sahipleri yakında taşınacak. O bölgede millet bahçemizde de sona doğru geldik.
HEP BİRLİKTE BAŞARDIK
İlçemiz için önemli olan Kaşkaldere ve İMES yolu gibi iki önemli ulaşım projesini tamamladık. İlimtepe Yolu’nun ikinci etabıda en kısa sürede ihaleye çıkacak. Metro çalışmaları başladı. Körfez Devlet Hastanemizin yeni hizmet binasını geçtiğimiz gün gezdik, hızlı bir şekilde ilerliyor. EN kısa sürede tamamlanacak ve vatandaşlarımıza hizmet verecek. Bunları sadece biz değil, hep birlikte; sizler, muhtarlarımız, meclis üyelerimiz ve vatandaşlarımızın desteğiyle yaptık” dedi.
Gündem, 07 Mayıs 2025 22:41
Yorumlar (0)
Bu nasıl ahlaksız bir habercilik anlayışı
Memurlarla ilgili düzenleme geri çekilmelidir
Bir bavula sığan hayatlar: Mübadele’nin 103. yılı İzmit’te anıldı
Kocaeli Valisi Aktaş, Boks Şampiyonasını izledi
Saadet Partisi, yerelde çözüm odaklı projelerle hazır
Tarlada 10 lira, markette 40 lira!
Akaryakıta büyük zam yolda!
Gölcük’te o çalışmalar yaz ayına yetişecek
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek!
Yurt dışından konut alımı rekor kırdı!
Kocaeli’de kütüphaneler gençlerin tek adresi haline geldi
Nereye baksanız kayırma, torpil var!
Pazarda da kredi kartı dönemi başladı
Büyükakın, Gölcük’te partililerle bir araya geldi
Bariyer sistemi ile atıkların İzmit Körfezi’ne ulaşması engelleniyor
İGSAŞ’a İyi Fikir Ödülü
Erken seçim diyenlerin oranı yüzde 60'ı da geçti
Sefalet ücretlerine karşı ayağa kalktılar!
Okul temposuna Bi Mola
BTP İzmit’te üyelik standı açtı
Başiskele’de Mübadele Anıtı açıldı
Erdoğan CHP'lilere yine demediğini bırakmadı!
Kocaeli trafiğinde kasisler neye göre belirleniyor?
Emeklilerle ilgili o düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuruldu
Kocaeli Büyükşehir’in yeşil alan uzmanlığı Almanya’daki fuarda gözler önüne serildi
Emekliye iki bayramda zamlı ikramiye!
İzmit’te daha düşük maliyete hizmette süreklilik
İşte en genç seçmene sahip parti!
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi olmayı başardı
Açlık sınırı asgari ücreti solladı
İzmit’te o caddeye Kocaelispor logolu trafo binası!
Altın ve gümüşte bir dalgalanma hareketi yine bekliyorum!
Körfezli çocuklar doyasıya eğlendi
MHP'li başkan bir kadını darp etti
Darıca’da Türkiye Boks Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Dış ticarette 92 milyon dolarlık açık
Karamürsel’de Osmanlı mezarları koruma altına alındı
KOSGEB destekleri KOTO’da anlatıldı
Semt polikliniği ne zaman yapılacak?
