Erdoğan'dan CHP'lilere ağır sözler!
Siyaset, 30 Nisan 2025 06:11Erdoğan, "Demokrasimize vesayetin gölgesinin düşmesine izin vermeyeceğiz. AK Parti'nin sahibi varsa milletimizin kendisidir." dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı hevesi yolunda daha kaç CHP'li siyaset girdabında telef olup gidecek?" dedi.
Erdoğan partisinin grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar şöyle:
23 Nisan 1920'den bugüne millet için mücadele etmiş tüm milletvekilleri adına şükranlarımı sunuyorum. Demokrasimize vesayetin gölgesinin düşmesine izin vermeyeceğiz. AK Parti'nin sahibi varsa milletimizin kendisidir. Sandıkta seçmenden tokadı yiyince de başlarlar millete hakaret etmeye, milleti aşağılamaya, suçlamaya... CHP'nin başındaki zat dedikodu ile siyaset yapıyor.
-Batı'daki hırsızlık, yolsuzluk, usulsüzlük operasyonlarına alkış tutarken kendi partisini ahtapot gibi saran rüşvetçileri, arsızları demokrasi kahramanı ilan ediyor. Sayın Özel aklına her estiğinde kendince bize meydan okuyor. İnsan önce aynaya bakar.
-Bir de kalkmış bu perişan haliyle cumhurbaşkanlığı adaylığı peşinde koşmaya başlamış. Ondan önceki de aynı hevesle kurmadık masa, çalmadık kapı, basmadık düğme, önünde eğilip bükülmedik terör örgütü bırakmamıştı.
"NEFESİ 2028'E YETECEK Mİ GÖRECEĞİZ"
-Sonuç ortada cumhurbaşkanı olacaktı şaibeli şekilde tarih oldu. Şimdi ne kapısını çalan var. Bunun nefesi 2028'e yetecek mi göreceğiz.
"DAHA KAÇ CHP'Lİ SİYASET GİRDABINDA TELEF OLUP GİDECEK?"
-Cumhurbaşkanlığı hevesi yolunda daha kaç CHP'li siyaset girdabında telef olup gidecek? Bizim milletimize kazandırdığımız binlerce hizmetten herhangi birinin zekatı bu kişinin ömrü boyunca yaptığı siyasetle elde ettiği neticeye 1000'e katlar.
-CHP Genel Başkanı önce bizim mahalle temsilcimizin karşısına çıksın, sonra ona kulak kabartırız. CHP'de olup bitenleri başka türlü anlamlandırmak mümkün değil. Güya şeffaf olacaklardı, rantçı olup çıkmışlar. Biz siyasi rakibimiz olarak giderek dibe batan CHP'den şikayetçi değiliz. Biz sadece CHP'ye umut bağlamış insanlarımız adına üzülüyoruz. Karşımızda demokratik bir ülkeye yaraşır bir muhalefet olmadığı için sözümüzü doğrudan milletimize söylüyoruz.
"RÜŞVETİN, HIRSIZLIĞIN PARTİSİ, PIRTISI OLMAZ"
-Rüşvetin, hırsızlığın, sahtekarlığı partisi, pırtısı, kimliği olmaz. Ortada Deli Dumrul düzeni varsa yargıdan buna göz yummasını kimse bekleyemez. Bu milletin hakkını, hukukunu savunmak hepimizin görevidir.
İSTANBUL DEPREMİ
-Onların yapmadıkları görevleri de gerektiğinde biz omuzlayıp icraata dönüştürüyoruz. Son İstanbul depremiyle önemi bir kez daha idrak edilen kentsel dönüşüm konusunda da benzer bir hazırlık içindeyiz.
-İstanbulluların canlarını, mallarını kifayetsiz muhterislere bırakamayız. 23 Nisan'dan bu yana verdiğimiz mücadele ile bunu bir kere daha ortaya koyduk. İstanbul'u ağzından düşürmeyen CHP Genel Başkanı depremden 5 gün sonra şehrin yolunu hatırlamıştır. Onu da patronundan talimat almaya gitmiştir. İstanbul'un üzerine düşen beceriksizliğin, umursamazlığın devam etmesine gönlümüz razı değil. Şayet kesintiye uğratılmasa, bizim İstanbul'da başlattığımız kentsel dönüşüm çalışmalarıyla 600 bin konut sahiplerine teslim edilecekti. 1,5 milyon konutun yenilenmesine doğru ilerleyecektik.
"YÜREĞİMİZ AĞZIMIZA GELİYOR"
-İş yapmak yerine şov yapanlar yüzünden yüreğimiz ağzımıza geliyor.
-İstanbul depreminde değeri daha iyi anlaşılan yeni yollar, otoyollar ve köprülerle ulaşım altyapımızı güçlendirdik. Millet bahçelerimizin deprem anında ne kadar hayati rol oynadığı geçen hafta bir kez daha anlaşılmıştır. AFAD ziyaretimden sonra Kağıthane Hasbahçe'ye indik. Vatandaşlarımız çadırlarını kurmuştu. Biz de orada belediyemizin restoranında onlarla beraber çay içtik. Orası millet bahçesiydi.
Siyaset, 30 Nisan 2025 06:11
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
