Başkan Çiftçi çocukları kutladı, şehitleri andı
Gündem, 22 Nisan 2025 10:28Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Çiftçi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıl dönümünü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi; “23 Nisan 1920, aziz milletimizin, bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir. 23 Nisan, yalnızca milletimizin egemenliğini ilan ettiği bir tarih değil, aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ne kadar değerli olduğunu tüm dünyaya gösterdiğimiz anlamlı bir gündür. Bu özel günü çocuklarımıza bayram olarak armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğin yeni nesillerin elinde şekilleneceğini ve çocuklarımıza duyduğu güveni bizlere göstermiştir.
“RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”
“Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla istiklal ve istikbal mücadelesini sürdüren, geleceğine yön veren milletimiz için TBMM’nin kuruluşu, vatan ve bayrak sevgisinin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur. Çocuklarımızın her biri yarının büyükleri, ülkemizi Türkiye Yüzyılı’nda en güzel şekilde ileriye götürecek isimlerdir. Onların gözlerindeki ışıltı, yüreklerinizdeki sevgi ve zihinlerinizdeki umut, bizim en değerli motivasyonumuz oluyor. Bizler de sizlerin yarınları için, daha güzel bir Çayırova için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum.”
Gündem, 22 Nisan 2025 10:28
Yorumlar (0)
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
