Gergerlioğlu’ndan Büyükakın’a: Reklam yapmayın iş yapın
Siyaset, 21 Nisan 2025 13:41DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kartepe’de yapılan Alikahya Spor Tesislerinin bitiş tarihinin 1 yıl geciktiğini söyledi. Kocaeli’nin sorunlarını yerinde inceleyen Gergerlioğlu, Alikahya Spor Tesisinin biran evvel bitirilerek gençlerin mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini vurguladı.
Kocaeli'de skandalların bitmediğini söyleyen Gergerlioğlu, tüm işlerin geciktiğini bu sebeple Kocaeli halkının mağdur olduğunu vurguladı. Kocaeli, Kartepe'ye yapılan Alikahya Spor Tesisi inşaatının önünden açıklamalarda bulunan Gergerlioğlu, 1 yıl önce inşaatın bitmesi gerektiğini fakat bitirilemediğini söyledi. Kartepe’de yapılan tesisin isminin neden Alikahya Spor Tesisi olduğunu soran Gergerlioğlu, “İsmine çok takılmıyorum ama nedenini merak ettik” ifadelerini kullandı.
İŞLER BİTMEDİĞİ İÇİN FUTBOLCULAR BU SEZON SAHAYI KULLANAMADILAR!
İhaleyi alan müteahhit firmanın işi bırakıp gittiğini ve sonrasında yeniden ihale yapıldığını aktaran Gergerlioğlu, “ Şantiye alanında ufak tefek işler devam ediyor gibi. Birkaç işçi gördük burada. Ancak 1 yıl önce buradaki inşaatın bitmiş olması lazımdı. Bir sürü amatör kulüp var. Gelip antrenman yapacaklardı. Çim saha bile hazır ama iş bitmediği için boş yere bu sezonda burayı kullanamamışlar.” şeklinde konuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a yüklenen Gergerlioğlu, “Sayın Tahir Büyükakın’ın skandallarını 1,2,3 şeklinde sıralasak sonsuza kadar uzar! Kocaeli’de nereye baksak patlayan ihaleleriyle dolu!” ifadelerini kullandı.
REKLAM YAPMAYIN, İŞ YAPIN!
Tahir Büyükakın’ın iş yapmak yerine bol bol reklam yaptığını vurgulayan Gergerlioğlu, Kocaeli halkının paralarını CNN TÜRK, NTV gibi kanallara verdiğini söyledi. Tahir Büyükakın’ın çok güzel işler yaptığı için televizyonlara konuk edilmediğini belirten Gergerlioğlu, halkın bütçesinden yüklü miktarlarda para verdiği için bu kanallara çağırıldığını vurguladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 2024 yılında harcamalarının arttığını söyleyen Gergerlioğlu, “Enflasyon için %40 diyorlar ama belediyenin harcamaları %80 artmış.” ifadelerini kullandı. Her tarafta Tahir Büyükakın gülerek poz verdiği posterlerinin olduğunu ifade eden Gergerlioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin reklam harcamalarını eleştirdi. Depreme yapılan yardımların reklamının yapılması için yardımlardan çok reklam parası harcandığını vurgulayan Gergerlioğlu, projeleri bitirmek yerine reklam yapmak için paraların harcandığını söyledi.
Mevcut çalışmalarla Alikahya Spor Tesisi’nin seneyede bitirilemeyeceğini aktaran Gergerlioğlu, bir an evvel çalışmaların hızlandırılarak daha fazla gecikmeden tesisin tamamlanması gerektiğini vurguladı. Gençlerin 1 yıldır mağdur olduğunu vurgulayan Gergerlioğlu, bu mağduriyetin giderilmesi gerektiğini ifade etti.
Siyaset, 21 Nisan 2025 13:41
Yorumlar (0)
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
