Gergerlioğlu’ndan Büyükakın’a: Reklam yapmayın iş yapın
Siyaset, 21 Nisan 2025 20:40DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kartepe’de yapılan Alikahya Spor Tesislerinin bitiş tarihinin 1 yıl geciktiğini söyledi. Kocaeli’nin sorunlarını yerinde inceleyen Gergerlioğlu, Alikahya Spor Tesisinin biran evvel bitirilerek gençlerin mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini vurguladı.
Kocaeli'de skandalların bitmediğini söyleyen Gergerlioğlu, tüm işlerin geciktiğini bu sebeple Kocaeli halkının mağdur olduğunu vurguladı. Kocaeli, Kartepe'ye yapılan Alikahya Spor Tesisi inşaatının önünden açıklamalarda bulunan Gergerlioğlu, 1 yıl önce inşaatın bitmesi gerektiğini fakat bitirilemediğini söyledi. Kartepe’de yapılan tesisin isminin neden Alikahya Spor Tesisi olduğunu soran Gergerlioğlu, “İsmine çok takılmıyorum ama nedenini merak ettik” ifadelerini kullandı.
İŞLER BİTMEDİĞİ İÇİN FUTBOLCULAR BU SEZON SAHAYI KULLANAMADILAR!
İhaleyi alan müteahhit firmanın işi bırakıp gittiğini ve sonrasında yeniden ihale yapıldığını aktaran Gergerlioğlu, “ Şantiye alanında ufak tefek işler devam ediyor gibi. Birkaç işçi gördük burada. Ancak 1 yıl önce buradaki inşaatın bitmiş olması lazımdı. Bir sürü amatör kulüp var. Gelip antrenman yapacaklardı. Çim saha bile hazır ama iş bitmediği için boş yere bu sezonda burayı kullanamamışlar.” şeklinde konuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a yüklenen Gergerlioğlu, “Sayın Tahir Büyükakın’ın skandallarını 1,2,3 şeklinde sıralasak sonsuza kadar uzar! Kocaeli’de nereye baksak patlayan ihaleleriyle dolu!” ifadelerini kullandı.
REKLAM YAPMAYIN, İŞ YAPIN!
Tahir Büyükakın’ın iş yapmak yerine bol bol reklam yaptığını vurgulayan Gergerlioğlu, Kocaeli halkının paralarını CNN TÜRK, NTV gibi kanallara verdiğini söyledi. Tahir Büyükakın’ın çok güzel işler yaptığı için televizyonlara konuk edilmediğini belirten Gergerlioğlu, halkın bütçesinden yüklü miktarlarda para verdiği için bu kanallara çağırıldığını vurguladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 2024 yılında harcamalarının arttığını söyleyen Gergerlioğlu, “Enflasyon için %40 diyorlar ama belediyenin harcamaları %80 artmış.” ifadelerini kullandı. Her tarafta Tahir Büyükakın gülerek poz verdiği posterlerinin olduğunu ifade eden Gergerlioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin reklam harcamalarını eleştirdi. Depreme yapılan yardımların reklamının yapılması için yardımlardan çok reklam parası harcandığını vurgulayan Gergerlioğlu, projeleri bitirmek yerine reklam yapmak için paraların harcandığını söyledi.
Mevcut çalışmalarla Alikahya Spor Tesisi’nin seneyede bitirilemeyeceğini aktaran Gergerlioğlu, bir an evvel çalışmaların hızlandırılarak daha fazla gecikmeden tesisin tamamlanması gerektiğini vurguladı. Gençlerin 1 yıldır mağdur olduğunu vurgulayan Gergerlioğlu, bu mağduriyetin giderilmesi gerektiğini ifade etti.
Siyaset, 21 Nisan 2025 20:40
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
